TV BITS

Survivor: Οι Διάσημοι εκνευρίστηκαν πολύ με τον Τάκη - «Λέει ψέματα» λένε [βίντεο]

O "μισθοφόρος" Τάκης Καραγκούνιας και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, είναι δύο από τους νέους παίκτες που πρόσφατα μπήκαν στο παιχνίδι μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο για να ενισχύσουν την Κόκκινη ομάδα, αλλά χθες τους είδαμε να τσακώνονται και η ένταση μεταφέρθηκε και στην παραλία των Διάσημων.

Χθες οι Διάσημοι ηττήθηκαν στο αγώνισμα για έπαθλο φαγητού και είδαμε τον Τάκη να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα πως νομίζει ότι άκουσε κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας να λέει «το έχει κουλό».

Ο ίδιος εκνευρίστηκε με αυτό το σχόλιο που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του στο χέρι αλλά από ότι φαίνεται δεν κανείς άλλος συπαίκτης του δεν άκουσε αυτό το σχόλιο.

Καθώς επέστρεφαν στην παραλία τους οι Διάσημοι ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στους Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου, ενώ ακούσαμε και τον Άρη Σοϊλέδη να δηλώνει στην κάμερα πως ο Τάκης δείχνει να είναι πολύ ευέξαπτος.

 

Στην καλύβα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έθεσε το θέμα ξανά κι από ότι φάνηκε ο Τάκης είπε ψέματα. Ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως ο Τάκης του είπε πως το έκανε για χαβά ενώ η Ναυσικά δήλωσε πως ότι κι αν έχει πει η άλλη ομάδα, το έχει παραδεχτεί κι ότι κανείς δεν τους άκουσε να λένε κάτι τέτοιο.

Ο Άρης Σοϊλεδης συμπλήρωσε: «Λέει κάτι για να το πει; Καταλάβαμε ότι δεν το είπε κανένας και το έκανε επίτηδες. Καταλάβαμε ότι ο Τάκης λέει ψέματα»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!