TV BITS

Love It: Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή ο σύντροφος της Πελαγίας του Survivor

Ο Γιώργος Καβακάκης, είναι ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, της παίκτριας της ομάδας των Μαχητών του Survivor, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης δέχτηκε τα πυρά πολλών και η ίδια φάνηκε να ξεσπά.

Ο σύντροφος της Πελαγίας, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και αρχικά αποκάλυψε πως χθες είχαν επέτειο και πως συμπλήρωσαν δύο χρόνια σχέσης.


Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα όσα είδε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όπου οι Μαχητές έγιναν άνω κάτω και ξέσπασε τεράστιος καβγάς για το φαγητό με κατηγορίες για κλεψιές και την Πελαγία να δέχεται τα πυρά πολλών.


Ο σύντροφος της Πελαγίας θέλησε να αποδώσει τα όσα άκουσε στην πείνα και την ταλαιπωρία που βιώνουν οι Μαχητές, αλλά συμφώνησε με την Κάτια Ταραμπάνκο που είπε πως κάποιες κουβέντες απλά δεν λέγονται.


Επίσης είπε κατηγορηματικά πως η Πελαγία αποκλείεται να έχει κλέψει έστω και έναν κόκκο ρυζιού, ενώ αποκάλεσε "δολοπλόκο" τον Σπύρο Μαρτίκα και αποκάλυψε πως η Πελαγία μπήκε... τυχαία στο Survivor και μάλιστα μετά από μια χειρουργική επέμβαση που έκανε.


Δείτε όλα όσα είπε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!