TV BITS

Survivor: Νέα ήττα για τους Μπλε - Υποψήφιος για αποχώρηση ο Ανδρέας

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor και μάλιστα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, το έπαθλο ασυλίας συνοδεύτηκε και με έπαθλο φαγητού.

Οι Μαχητές που έχουν πραγματικά αρχίσει να πεινάνε πολύ έχοντας υποστεί ήττες σε πολλά αγωνίσματα με έπαθλα φαγητού, ήθελαν φυσικά τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.


Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με τον Σάββα να κατακτά το τοτέμ.


Αμέσως ξεκίνησαν και τα... πηγαδάκια και οι στρατηγικές εν όψει του συμβουλίου με τους Μπλε να μοιάζουν χωρισμένοι σε δύο... στρατόπεδα.


Το πρώτο μέτωπο είναι η τριάδα των κοριτσιών Ασημίνα, Πελαγία, Σοφιάννα που πιθανότατα απλώνει τα πλοκάμια της και προς Φάρσαλα μεριά. Η τριάδα αυτή «στοχοποίησε» τον Ανδρέα με απώτερο σκοπό να μην κινδυνεύσει η Πελαγία με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα. 

Για την ακρίβεια η Πελαγία είπε ότι είναι καιρός να βγουν μπροστά οι αδύναμοι παίκτες που φέρνουν 0 νίκες σε 2 προσπάθειες. Λίγο αργότερα όμως δυστυχώς για την ίδια, δεν κατάφερε να φέρει κάποια νίκη στους δύο αγώνες που συμμετείχε.


Μετά δε και την νίκη του Σάββα στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η Πελαγία αντιλαμβανόμενη ότι οι πιθανότητες να βρεθεί υποψήφια αυξήθηκαν δραματικά, ενέτεινε την προσπάθειά της να βγει από τη δύσκολη θέση καταστρώνοντας ένα βαθύ πλάνο. Το δεύτερο μέτωπο που υπάρχει είναι αυτό της τριάδας Ανδρέα, Σάββα και Μέης. Ο Σάββας φαίνεται να έχει αναλάβει το ρόλο να προστατέψει τους δύο παίκτες που λόγω του ότι βρίσκονται λιγότερο καιρό στο παιχνίδι,
αποτελούν εύκολο στόχο προς ψήφιση.


Οι Μαχητές πήγαν στο συμβούλιο με το κλίμα στην ομάδα να είναι... βαρύ


Τελικά στο συμβούλιο ο Λιανός ανακοίνωσε πως από την κάλπη υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ανδρέας και ακολούθησε μια μεγάλη συζήτηση, όπου ακούστηκαν και οι Διάσημοι, για το με ποιο κριτήριο ψήφισαν οι Μπλε.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!