TV BITS

Survivor: Ο... στιχουργός Κατσαούνης και η συνεργασία με τον Χρήστο Δάντη [βίντεο]

Μεγάλα κέφια είχαν και χθες οι Μαχητές και όχι... άδικα, αφού η Μπλε ομάδα, όχι μόνο κατάφερε να σπάσει στο σερί με ήττες, αλλά πέτυχε τη νίκη και στα δυο αγωνίσματα ασυλίας και οι παίκτες της πήγαν με πολύ...χαλαρή διάθεση στο συμβούλιο ψηφοφορίας του νησιού.

Μάλιστα χθες είδαμε τον Γιώργο Κατσαούνη, που δείχνει να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, να αφηγείται μια προσωπική ιστορία και να αποκαλύπτει το... ταλέντο του στη στιχουργική.


Όπως αναφέρει το skai.gr όλα ξεκίνησαν πριν το Αγώνισμα Ασυλίας της Δευτέρας, όταν ο Κατσαούνης και η Ασημίνα βρήκαν ξύλα στο δάσος, τα οποία χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν μουσικά όργανα για την... μπάντα τους. Στη συνέχεια, τα πήραν μαζί τους στον Αγώνα Ασυλίας, με τον Γιώργο Κατσαούνη να αφήνει μάλιστα ένα υπονοούμενο. «Τινάξαμε την άλλη μπάντα στον αέρα», είπε αναφερόμενος στη Μυριέλλα και τον Τζον.



Μετά το Αγώνισμα Ασυλίας και αφού οι Μαχητές αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 10-9, ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να διηγηθεί μία ιστορία στους συμπαίκτες του. Μία ιστορία αγάπης που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένα... μουσικό ταλέντο. 


«Γυρνούσα από τα μπουζούκια, μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω ένα τετράδιο κι ένα μολύβι. Είχα και κάτι παράνομο κι αυτό γινόταν πολύ καιρό, καραπαράνομο κι υπεράνω υποψίας. Μου έρχεται φλασιά πάνω στα νεύρα μου και ξεκίνησα και ‘’ζωγράφιζα’’. Άρχισα να γράφω κάτι ασυναρτησίες στην αρχή και μετά μου έβγαινε κάτι ωραίο. Μιλάμε για το 2018, πριν από την καραντίνα. Άρχισα να γράφω κάποιους στίχους, κάποιες μελωδίες στο 15λεπτο. Κοιμήθηκα πάνω από το μολύβι κι από το χαρτί κι όταν ξύπνησα την επόμενη ημέρα είδα τι έγραψα» ανέφερε και αμέσως μετά τους το τραγούδησε.
 

Λίγο αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού, η Ασημίνα ανέφερε στον Γιώργο Λιανό την ιστορία του Κατσαούνη και του τόνισε ότι θέλει συγκεκριμένους καλλιτέχνες για να προχωρήσει η κατάσταση με το τραγούδι.



Ο Γιώργος Κατσαούνης πρότεινε στον Λιανό να είναι ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Δάντης (που είναι γνωστό πως διατηρεί δεσμό με την Ασημίνα) ο συνθέτης, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται «τον Δάντη πώς θα τον βρούμε, είναι λίγο δύσκολο» και την Ασημίνα να παίρνει τον λόγο και να λέει «θα τον βρούμε, που θα πάει». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!