TV BITS

Love It: Μέχρι και η Ευρυδίκη ψήφισε χθες την Αθηνά - Δείτε γιατί [βίντεο]

Η εκπομπή Love It έδειξε σήμερα αποκλειστικά πλάνα που δεν είδαμε στη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor και εξηγούν πολλά για το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης.

Θυμίζουμε πως χθες ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι Διάσημοι, που είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα ασυλίας θα έπρεπε να αναδείξουν όχι έναν, αλλά δύο υποψήφιους για αποχώρηση και αυτοί ήταν τελικά οι Αθηνά και Ευρυδίκη, ενώ μένει να δούμε ποιον θα υποδείξει ως υποψήφιο η Βρισηίδα που κέρδισε την ατομική ασυλία και τι θα γίνει απόψε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.


Ωστόσο, σήμερα είδαμε στην εκπομπή Love It να προβάλλονται αποκλειστικά πλάνα από τη χθεσινή ψηφοφορία που δεν τα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.


Και όπως θα δείτε, μέχρι και η Ευρυδίκη ψήφισε την Αθηνά, όπως και οι Ναυσικά, Άρης, Απόστολος, Λάμπρος και Βρισηίδα, αφού τελικά η ίδια η Αθηνά είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, καθώς της λείπουν πολύ οι  οικείοι της και ειδικά η κορούλα της και ανησυχεί και για την σωματική υγεία της.

Δείτε πως σχολίασαν αυτή την εξέλιξη η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου που ήταν καλεσμένη στο πλατό. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!