TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα με πολλά... απρόοπτα

Το ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ υποδέχεται  μια νέα παρέα από 5 διαφορετικές προσωπικότητες που πρέπει να συνυπάρξουν για μια ολόκληρη εβδομάδα. Η Σπρέσσα η ιδιωτική υπάλληλος, ο Μάρκος, υπεύθυνος στο χώρο της εστίασης, η Βαρβάρα, μανούλα, ο Μανώλης, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και η Νεφέλη που δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή της επιθυμούν διακαώς το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ποιος όμως θα το καταφέρει;

Ο μαγειρικός διαγωνισμός ξεκινά σήμερα με την Σπρέσσα. Είναι νοικοκυρά 40 χρόνια. Προτιμάει της παραδοσιακές γεύσεις και έχει ιδιαίτερη αγάπη στα γλυκά. Ως πρώτη οικοδέσποινα της εβδομάδας, στο τραπέζι επικρατεί μια αμηχανία. Σε άλλους αρέσει πολύ το φαγητό, σε άλλους λιγότερο, αλλά όλοι είναι διατεθειμένοι να παίξουν το παιχνίδι με τους δικού τους όρους. Η στάση της Νεφέλης προκαλεί έντονη απορία.

Την Τρίτη 8/2 σειρά να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του έχει ο Μάρκος. Είναι ο “σίφουνας” της κουζίνας, αφού οι κινήσεις του είναι γρήγορες, σωστές και αποτελεσματικές. Το μενού που ετοιμάζει συγκεντρώνει ανάμεικτα σχόλια. Η Βαρβάρα έχει αλλεργία στα μανιτάρια και η Σπρέσσα είναι αρκετά επιλεκτική στις γευστικές της προτιμήσεις, κάτι που μεταφράζεται και στις βαθμολογίες τους. Εντύπωση προκαλεί για ακόμα μια φορά η συμπεριφορά της Νεφέλης. 

Τετάρτη 9/2 και η Βαρβάρα έχει την τιμητική της. Ετοιμάζει ένα ασυνήθιστο και αρκετά εκλεπτυσμένο μενού. «Ένα βήμα πριν κερδίσει αστέρι Michelin», όπως δηλώνει. Γκουρμέ γεύσεις με γκουρμέ εμφάνιση. Από το ορεκτικό και μόνο η Βαρβάρα καταλαβαίνει πως η Σπρέσσα θα φύγει νηστική. Η Νεφέλη ενθουσιάζεται και χάνει τα λόγια της. Ο κλοιός για την έκβαση του τελικού νικητή στενεύει όλο και περισσότερο για όλους, καθώς βρίσκονται στα μισά της εβδομάδας. Όλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται ποια στρατηγική κρύβει ο καθένας. Υποψίες υπάρχουν και για τον Μανώλη, ο οποίος δε μιλάει πολύ, τρώει περιορισμένα και δεν ξέρουν πως βαθμολογεί.  

Μια ανάσα πριν τον τελικό, και την πόρτα του ανοίγει την Πέμπτη 10/2 ο Μανώλης. Είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και όλοι φοβούνται ότι η κατάσταση στο σπίτι του μπορεί να μετατραπεί σε αρένα μάχης. Το ορεκτικό του εγείρει πολλές απορίες και αφήνει όλη την παρέα νηστική. Ο Μάρκος αρχίζει να πιστεύει πως τα κορίτσια έχουν κάνει κόμμα εναντίον των αγοριών. Οι χαρακτήρες των διαγωνιζομένων αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Μανώλης, ως οικοδεσπότης, προσπαθεί να διασκεδάσει τους καλεσμένους του με χορούς και τραγούδια, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Τελευταία σε αυτή τη μαγειρική δοκιμασία είναι η Νεφέλη, η οποία υποδέχεται την Κωνσταντίνα με τις πυτζάμες της και σα να μην έφτανε αυτό, βγαίνει για ψώνια με τη ρόμπα της. Το μενού της πλησιάζει πολύ την ιταλική κουζίνα, αλλά απ’ ότι αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή, δεν αρέσει σε όλους. Ο Μάρκος βρίσκει αστοχίες. Οι υπόλοιποι έχουν πολλά ερωτηματικά με τον τρόπο παρασκευής των πιάτων. Η Βαρβάρα δείχνει να απολαμβάνει τα πιάτα της οικοδέσποινας. Η Νεφέλη έχει κρατήσει μια έκπληξη για το τέλος που πραγματικά θα τους μείνει αξέχαστη. 

Μην χάσετε το πιο… μπερδεμένο και απολαυστικό Κάτι Ξαναψήνεται αυτής της εβδομάδας!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!