TV BITS

Love It: Φίλη της Σοφιάννας σχολίασε τί συμβαίνει με τον Τσολάκη [βίντεο]

Μετά το... ειδύλλιο των Κατσαούνη - Μυριέλλας στο Survivor, που είχε πολύ άδοξο τέλος, τις τελευταίες ημέρες συχνά συζητιέται η σχέση της Σοφιάννας και τον συμπαίκτη της Γιάννη Τσολάκη.

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη Σοφιάννα, να αντιδρά κάπως περίεργα όταν ο Γιάννης έδωσε την μπλούζα του στη Θωμαίδα που κρύωνε.

 Ο Λιανός ρώτησε τη Μέι: «Το μπλουζάκι που φοράς τι είναι ακριβώς;». Τότε, η Θωμαΐς απάντησε και τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν. Μάλιστα, οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κομπλιμέντα, που προφανώς έγιναν αντιληπτά από τους συμπαίκτες του.

«Τώρα που φόρεσα την μπλούζα του, ο ίδιος γύρισε και μου είπε ότι σου πάει πάρα πολύ, ταιριάζει πάρα πολύ με τα μάτια σου. Του λέω και με τα δικά σου ταιριάζει, γιατί έχουμε ίδια μάτια», αποκαλύπτει η Θωμαΐς, αλλά η Σοφιάννα δε θα αργήσει να ειρωνευτεί. «Η αλήθεια είναι ότι πήγαινε με τα μάτια της», ακούγεται να λέει γελώντας.

«Η αλήθεια είναι ότι πως τόσο καιρό τον είχε γδύσει με τα μάτια της. Τώρα τον έγδυσε και κυριολεκτικά, του πήρε την μπλούζα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (7/2). Στη συνέχεια, μάλιστα, βλέπουμε τη Σοφιάννα να μιλάει στην Ασημίνα και να της λέει γελώντας: «Ελπίζω να μη βρέξει πάλι σήμερα και κρυώσει πάλι καμία κι έχουμε άλλα…». 

Και σήμερα η εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε την Ανθή, μια φίλη της Σοφιάννας.

Η Ανθή, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή, δεν έκρυψε πως πιστεύει πως πιθανά η φιλενάδα της όντως τρέφει συναισθήματα για τον Γιάννη, ενώ αποκάλεσε "εμμονική" τη Μέι.

Δείτε τί ακριβώς είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!