TV BITS

Survivor: Απίστευτος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στους Βρισηίδα και Άρη [βίντεο]

Οι Διάσημοι ηττήθηκαν χθες στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και μετά την ήττα, είδαμε τα... νεύρα να ξεσπούν και πάλι στην καλύβα των Διάσημων και η ένταση χτύπησε κόκκινο.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό αγώνισμα οι Διάσημοι ηττήθηκαν με σκορ 10 -7 και σε αυτό το αγώνισμα η Βρισηίδα δεν αγωνίστηκε για λόγους υγείας.


Ωστόσο, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, στην πορεία συμμετείχε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και μάλιστα κατέκτησε την πρωτιά. Αυτό μάλλον ενόχλησε αρκετούς από τους συμπαίκτες της, αλλά τα αίματα άναψαν όταν η Βρισηίδα, σε συζήτηση στην καλύβα, είπε πως οι συμπαίκτες της δεν άκουσαν το tip που έδινε η ίδια από τον πάγκο και τότε δέχτηκε... επιθέσεις από διάφους συμπαίκτες της,

Η Βρισηίδα φανερά εκνευρισμένη, ξέσπασε κατά πάντων, με αποτέλεσμα ο Άρης Σοϊλέδης να της πει... βαριές κουβέντες που την έκαναν ακόμα πιο έξαλλη!
 

«Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη» τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκρίθηκε σε έντονο ύφος πως «Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπήσου… Ξεκουμπήσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπήσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής και νέο μέλος των Διασήμων στο Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!