TV BITS

Survivor: Μια ατάκα της Ευρυδίκης προκάλεσε την οργή των Μπλε [βίντεο]

Μια ατάκα που πέταξε χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προκάλεσε την οργή των παικτών της Μπλε ομάδας και οδήγησε σε καβγά της Ευρυδίκης με τον Σπύρο Μαρτίκα στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης.

Οι Μαχητές, αυτή την εβδομάδα σημείωσαν μόνο ήττες και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τους είδαμε να αποχωρίζονται την Άσπα, που ήταν μια από τους τρεις Μπλε υποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.


Χθες οι Μπλε ήθελαν πάση θυσία να κερδίσουν έστω το έπαθλο φαγητού για να διακόψουν το απίστευτο σερί με ήττες που σημειώνουν εδώ και μέρες.


Ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με σκορ 10-8.


Μετά τη νέα ήττα τους, η Ευρυδίκη, ακούστηκε να περιγράφει ως "διαλυμένη ομάδα" τους Μπλε.


Αυτή η ατάκα ήχησε άσχημα στα αυτιά των Μαχητών και η Ασημίνα αντέδρασε πρώτη απ’ όλους λογομαχώντας μαζί της. 
 

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ευρυδίκη βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στην καλύβα των Μπλε.


«Με σκορ 10-8 δεν είναι καμία ομάδα διαλυμένη», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ ο Γιάννης σχολίασε πως ήταν «άτοπο και άκομψο» αυτό που είπε. Από την άλλη, η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη τόνισε πως οι Διάσημοι «έχουν υπερβολική έπαρση κι εμένα μου τη δίνει αυτό».  

Αργότερα, στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη αν αυτή η επίμαχη ατάκα προέρχεται από δική της κρίση ή από λεγόμενα των Μαχητών, με εκείνη να απαντάει με επιχειρήματα και να αιτιολογεί τη φράση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι αλήθειες πονάνε, γι’ αυτό ενόχλησε τους Μαχητές». 

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος πήρε τον λόγο και απάντησε στην Ευρυδίκη πως «δεν είναι σωστό να λες μία ομάδα διαλυμένη όταν προσπαθεί να σωθεί και επιτίθεσαι με υπεροψία και έπαρση.
Σε μία ομάδα που πάλεψε με νύχια και με δόντια. Το σχέδιο Μαρτίκα δεν υπήρξε ποτέ και αποδείχτηκε περίτρανα, όμως τώρα υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο θα επωμιστώ μόνος μου για τη Μπλε ομάδα γιατί η Μπλε ομάδα αξίζει. Ήρθαν Μαχητές και θα φύγουν Μαχητές». 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!