TV BITS

Survivor: Άγριο καβγά έστησαν οι Σοφιάννα και Κατσαούνης [βίντεο]

Ατέλειωτες κόντρες φαίνεται να έχουν ξεσπάσει στην Μπλε ομάδα του Survivor, που όχι μόνο ηττήθηκε και στα δυο αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας και περιμένει να δει ποιος θα αποχωρήσει (Ανδρέας, Άσπα ή Κατσαούνης) αλλά και χθες σημείωσε δύο νέες ήττες και είδαμε πως το κλίμα στην ομάδα είναι... συγκρουσιακό! 

Μετά το σερί ηττών, η ψυχολογία των Μπλε έχει κατρακυλήσει και τα ‘’αίματα έχουν ανάψει’’, μιας και τα ανοιχτά μέτωπα όλο και πληθαίνουν. Από τη μία, ο Κατσαούνης στρέφεται εναντίον όλων μετά την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση και από την άλλη τα κορίτσια των Μαχητών ‘’καρφώνουν’’ τον Σπύρο Μαρτίκα για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Άσπα.

 Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε το σχέδιο των συμπαικτών του λέγοντας πως «ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και τελικά θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, ο μικρός αδερφός... Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουνε και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια, απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ πέρα οι παλιοί για να ξανά βγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις εβδομάδες». 

 

Από την άλλη μεριά, Άσπα, Ασημίνα και Σοφιάννα στρέφονται εναντίον του Σπύρου καθώς στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας έδωσε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Άσπα. Μάλιστα, η ίδια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της τονίζοντας στις συμπαίκτριές της ότι «εγώ ψηφίστηκα έκατσα στα αβγά μου, είπα ότι σέβομαι την άποψη του, του Σπύρου, του κύριου Μαρτίκα, δεν είπα τίποτα, ποιος ο λόγος, να πει δύο φορές ότι ‘’μακάρι να ήμουνα στη θέση σου’’;», με την Ασημίνα και τη Σοφιάννα να συμφωνούν μαζί της. 


Την εμφάνισή του όμως έκανε και μία νέα κόντρα μεταξύ της Σοφιάννας και της Θωμαΐδος. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε πως ρώτησε την Πελαγία αν ο Γιάννης και η Σοφιάννα έχουν κάτι ερωτικό μεταξύ τους, με την Πελαγία να της απαντά αρνητικά. Αυτό το γεγονός δεν άρεσε καθόλου στη Σοφιάννα, η οποία αντέδρασε έντονα και την είδαμε να βγάζει το... φτυάρι on camera, λέγοντας πως «πολλές φορές νιώθω το βλέμμα της επάνω μου αλλά καταλαβαίνω ότι νιώθει λίγο μαύρο πρόβατο».

 

Και οι τσακωμοί δεν τελειώνουν καθώς μετά την ήττα στο Έπαθλο Επικοινωνίας της Τρίτης ένα νεος καβγάς ξέπασε μεταξύ Κατσαούνη και Σοφιάννας. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή μίας ατάκας της Σοφιάννας. «Είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο», ανέφερε και έκανε τον Κατσαούνη να βγει εκτός εαυτού και να την ‘’στολίσει’’ με διάφορα επίθετα. 

 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!