TV BITS

Survivor: Η Μυριέλλα δάκρυσε με το νέο μήνυμα του John Lygnos [βίντεο]

Για το έπαθλο επικοινωνίας διαγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες και η λαχτάρα όλων να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους, ήταν τέτοια, που οι παίκτες άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στους συντρόφους και φίλους τους και να κάνουν αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ενώ είδαμε συγκινητικές στιγμές όταν τελικά οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο.

Όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν χθες πολύ συγκινημένοι λίγο πριν από  το αγώνισμα επικοινωνίας καθώς είναι φανερό πως όλοι ανυπομονούν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και η αλήθεια είναι πως το έπαθλο επικοινωνίας έχει αποδειχτεί πως είναι πιο... πολυπόθητο και από τα έπαθλα φαγητού.

Μάλιστα χθες, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας (που τελικά το κέρδισαν οι Διάσημοι) είδαμε κάποιους από τους παίκτες και των δυο ομάδων να κάνουν αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή. 

Πρώτη απ’ όλους η Ασημίνα που άρπαξε την ευκαιρία να στείλει το δικό της μήνυμα στον αγαπημένο της με έναν στίχο όλο νόημα. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό, «θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ», αφήνοντας έτσι το υπονοούμενό της στον παρουσιαστή και στο κοινό. 

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για την σύντροφό του Μαρία Αντωνά, η οποία είχε γενέθλια και στην ιδέα ότι δεν ήταν κοντά της φορτίστηκε συναισθηματικά. Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα προγραμματίσουν τον γάμο τους.

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί, είχαμε προγραμματίσει να γίνει ο γάμος πέρυσι το καλοκαίρι αλλά λόγω κορωνοϊού είπαμε πως μόλις φύγω από εδώ πρώτα ο Θεός», ανέφερε χαρακτηριστικά και έπειτα αστειευόμενος είπε ότι παρανυφάκι θα είναι ο... Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 
Το Αγώνισμα Επάθλου Επικοινωνίας έληξε με τελικό σκορ 10-2 υπέρ των Διασήμων. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.
 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκινήθηκε με το μήνυμα της συντρόφου του όπως και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δεν συγκράτησε τα δάκρυά του όταν άκουσε τη φωνή της Μαρίας Αντωνά. 


Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άκουσε ένα... διαφορετικό μήνυμα από τον Κώστα Πηλαδάκη που την έκανε να χαμογελάσει και να του εκφράσει την αγάπη της. «Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε.», της είπε μεταξύ άλλων. 

Σε κλάματα ξέσπασε η Μυριέλλα μόλις άκουσε το μήνυμα του John, ο οποίος της αποκάλυψε πως την ώρα που ηχογραφεί το μήνυμά του βρίσκεται στο «μέρος» τους και λίγο πριν ολοκληρώσει το μήνυμά του, της αφιέρωσε μια μελωδία για να της δώσει δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!