TV BITS

Survivor: Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με όλες τις ψήφους που δεν είδαμε χθες

Λίγες ώρες πριν την προβολή του νέου επεισοδίου του Survivor, ένα νέο βίντεο μας δείχνει τί ακριβώς είπαν όλοι οι Μαχητές που ψήφισαν χθες ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 8 ψήφους.


Στο βίντεο είδαμε πως από τους 10 παίκτες ο Κατσαούνης ψήφισε τον Σάββα, ενώ ο Τσολάκης ήταν ο μόνος που ψήφισε τον Ανδρέα.


Όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν ψήφισαν τον Κατσαούνη, αλλά σήμερα κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που δείχνει πως δικαιολόγησαν την ψήφο τους όλοι οι Μαχητές: από την Άσπα και την Πελαγία μέχρι τους Σπύρο και Σάββα.

 

Σήμερα Δευτέρα 31/1 το βράδυ στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα θα δούμε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor και στο σχετικό τρέιλερ βλέπουμε πως οι Μαχητές συζητούν πλέον πως είναι απαραίτητη η αποχώρηση του Κατσαούνη.


Φυσικά το τί θα συμβεί θα το μάθουμε μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας, αφού απόψε θα μάθουμε ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη και αυτός ο αγώνας μπορεί να αλλάξει πολλά στη διαμόρφωση της τελικής  λίστας με τους υποψήφιους για αποχώρηση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!