TV BITS

Survivor: "Πόλεμος" έχει ξεσπάσει πλέον ανάμεσα σε Μυριέλλα και Κατσαούνη

Το άλλοτε... ειδύλλιο των Κατσαούνη - Κουρεντή έχει πλέον εξελιχθεί σε μια άνευ ορίων κόντρα, με απίστευτες κατηγορίες να εξαπολύονται και από τις δυο πλευρές.

Οι αποκαλύψεις της Μυριέλλας πως Μαχητές της ζήτησαν να βγάλει στον τάκο ένα δυνατό παίκτη της ομάδας της, έχουν προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και στους Διάσημους και στους Μαχητές και χθες είδαμε να γίνεται και πάλι χαμός.


Ο Κατσαούνης έχει πλέον απομονωθεί από τους πάντες και ο ίδιος έκανε λόγο για προδοσία και για ρουφιάνους, ενώ λύγισε λέγοντας για τη Μυριέλλα.


«Τα παιδιά δεν μου μιλάνε στην καλύβα διότι και τους συμφέρει να μη μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μία τους ξεσκέπασα με την Παρασκευή, μία βρέθηκα ανάμεσα, κάνουν κόμμα να με βγάλουν έξω οι περισσότεροι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου γιατί μου την φύλαγε από τον αγώνα μπάσκετ, όταν τελείωσε το ειδύλλιο και μου είπε “Γιώργο θα μετανιώσεις τις κουβέντες που είπες”».


Από την άλλη και η Μυριέλλα έχει έχει σε σφοδρή αντιπαράθεση ειδικά με τις συμπαίκτριες της και στο χθεσινό συμβούλιο την ακούσαμε να θέλει να δώσει εξηγήσεις για όλα.


Έτσι την ακούσαμε να ζητά συγγνώμη από την ομάδα της, παραδεχόμενη πως « έχει κουράσει» τους πάντες με τη στάση της και να ρίχνει ευθύνες για τη συμπεριφορά της στον Βαλάντη και στα όσα της έλεγε.



Επιτέθηκε λεκτικά και στον Κατσαούνη, ενώ έστρεψε τα βέλη της και κατά του Μαρτίκα.

 


Στο χαμό που γίνονταν στο συμβούλιο, είδαμε και τη Ναυσικά, να σπεύδει να υπερασπιστεί την Μυριέλλα, λέγοντας πως η Μυριέλλα γούσταρε τον Κατσαούνη και δέχτηκε bullying από την ομάδα της για τα αισθήματά της, αλλά μετά απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά του αγρότη από τα Φάρσαλα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!