TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε χθες με τους Κατσαούνη - Μυριέλλα στο στόχαστρο [βίντεο]

Ο Μαχητής Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να είναι απομονωμένος στην ομάδα του μετά τις αποκαλύψεις που είδαμε στο συμβούλιο, όπου ο Λάμπρος αποκάλυψε πως κάποιοι Μαχητές ζήτησαν από τη Μυριέλλα να βγάλει στον τάκο ένα "δυνατό" συμπαίκτη της, αλλά και η Μυριέλλα δείχνει να έχει φέρει στα όριά τους τις συμπαίκτριές της.

Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να πλησίασε τη Μυριέλλα λίγο πριν το Συμβούλιο με επιδιώκοντας την αποχώρηση συμπαίκτριάς του, γεγονός που καταδίκασαν και οι δύο ομάδες. Οι άμεσα βαλλόμενες δε, Ασημίνα και Σοφιάννα στράφηκαν ξεκάθαρα εναντίον του, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρούς χαρακτηρισμούς.


Από την Ασημίνα ιδίως, δεν γλίτωσε ούτε ο έτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση "προδοσίας" των Μπλε, ο Σάββας. Ο ωστόσο ο μέχρι στιγμής "ήσυχος" μαχητής πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στον θεσσαλό συμπαίκτη του αλλά και την Μυριέλλα, τους οποίους κατακεράυνωσε.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης με έχει εκθέσει απεριόριστα, έχω ανεχτεί πάρα πολύ αυτή την στάση. Μετά από το συμβούλιο του ζήτησα να βγει και να αναλάβει σαν άντρας τις ευθύνες του. Δεν το έκανε και μας έχει φλομώσει όλους με ψέματα αλλά μέχρι εδώ. Σήμερα τον εκθέτω εγώ γιατί το πήγε στο αμήν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Κάλφας για το συμπαίκτη του στο Survivor. «Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι ο Γιώργος στην αρχή είχε κάποια ροή στο παιχνίδι και κάποια φώτα πάνω του και τον προσέγγισε με το χαμόγελο της και με το βλέμμα της αλλά δεν της πήγε όπως το ήθελε».

«Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί δεν ήταν η ομάδα μου έτοιμη να ακούσει. Σιγά σιγά έρχεται όμως αυτή η στιγμή και θέλω να σας πω για τον Γιώργο Κατσαούνη ότι, πίσω από τη συμπεριφορά του υπάρχουν κάποιες πυρηνικές πεποιθήσεις πάνω στις οποίες διέπεται η βαρβαρότητα, ο λαϊκισμός και η πατριαρχία σε τέτοια επίπεδα που όχι είναι απλά παράδειγμα προς αποφυγή αλλά κρατάνε και την κοινωνία πίσω».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, ψεύτης και άνανδρος. Είναι ικανός για τα πάντα, είναι ικανός για όλα και δεν τον στοχοποιώ αυτή τη στιγμή. Λέω την αλήθεια και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να το δει. Εγώ θα βάλω το χέρι μου για να το δει με όλο μου το είναι και ξέρω πως να το κάνω» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο Σάββας Κάλφας στην κάμερα του Survivor.

 

Από την άλλη, το "κακό παιδί" από τα Φάρσαλα δεν παραδέχεται ότι διέπραξε όσα ισχυρίζονται συμπαίκτες του και αντίπαλοι. Αντιθέτως, αφού διάβασε το γράμμα της Μυριέλλας τον είδαμε χθες να επιτίθεται στην μέχρι πρότινος αγαπημένη του κατηγορώντας την ότι ψεύδεται. και έκανε ρεζίλι τον John Lygnos


Η κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Μαχητές μετά την πρόσφατη "προδοσία" σε βάρος της Ασημίνας και της Σοφιάννας, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους ούτε τους Διάσημους.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Συμβούλιο αποχώρησης, οι κοπέλες της κόκκινης ομάδας είχαν ένα "έντονο" επεισόδιο στην καλύβα. Για την ακρίβεια Ευρυδίκη και Αθηνά διέκριναν τη στάση του Σάββα ως πιο σωστή σε σχέση με αυτή του Κατσαούνη. Η Μυριέλλα δεν συμφώνησε και αυτομάτως το πράγμα "φούντωσε".


Οι Ευρυδίκη, Αθηνά και Βρισηίδα δεν κρύβουν πλέον πως έχουν γίνει έξαλλες με τη Μυριέλλα



Η διαμάχη των κοριτσιών συνεχίστηκε και όταν λίγο πριν το αγώνισμα παίκτες και των δύο ομάδων αναφέρθηκαν στο παραπάνω ζήτημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του κατά τα άλλα αθόρυβου Λάμπρου, αλλά και την παρέμβαση του Γ. Λιανού όταν η κατάσταση ξέφυγε, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να ηρεμίσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!