TV BITS

DWTS: Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι η μεγάλη νικήτρια του χορευτικού σόου

Ο μεγάλος τελικός του «Dancing With The Stars» έγινε χθες Παρασκευή (28/1) με τέσσερα υπέροχα χορευτικά ζευγάρια να διεκδικούν την πρωτιά.

Οι Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαρία Καμμενίδη, Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ Στάντνικ, Dominic Stars και Ειρήνη Λιναρδή, ήταν οι φιναλίστ του φετινού DWTS αλλά μόνο ένα ζευγάρι θα κατακτούσε τη νίκη.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επέλεξαν και παρουσιάσαν τον αγαπημένο τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο «Dancing With The Stars».

Στη δεύτερη φάση οι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, επέλεξαν τον χορό που θέλουν να ξαναδούν, τώρα που τα ζευγάρια είχαν την εμπειρία και μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη χόρεψαν Βιεννέζικο Βαλς και Cha Cha Cha.

Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ χόρεψαν Jive και Αργεντίνικο Τάνγκο.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ χόρεψαν Τάνγκο και Samba.

Ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή χόρεψαν Paso Doble και Salsa.

Στον Μεγάλο Τελικό, το κοινό ήταν που με τη θετική του ψήφο θα αναδείκνυε τον Μεγάλο Νικητή και θα έφερνε στην κορυφή το αγαπημένο του ζευγάρι.

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Μπορεί, όμως, το φαβορί να πίστευαν πολλοί πως είναι η Βασιλική Μιλλούση, αλλά ο κόσμος έδειξε πως αγάπησε ιδιαίτερα και τους αντιπάλους της.

Οι απορίες όλων λύθηκαν όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Μεγάλη νικήτρια του φιλανθρωπικού σόου αναδείχθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση ακούγοντας το όνομά της, μην μπορώντας τα πιστέψει στα αυτιά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!