TV BITS

Survivor: "Βόμβα" πέταξε o Λάμπρος στο Συμβούλιο και άναψε φωτιές [βίντεο]

Μεγάλο χαμό προκάλεσαν χθες στο συμβούλιο αποχώρησης στο Survivor τα όσα αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την... στρατηγική κάποιων Μαχητών.

Συγκεκριμένα ο Λάμπρος να αποκαλύψει το μυστικό της Μυριέλλας και να κάνει γνωστό σε όλους ότι της ζητήθηκε να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της καθώς κάποιοι από τους Μαχητές ήθελαν να διώξουν μία παίκτρια από την ομάδα τους. 

Το γεγονός πως ο Λάμπρος αποκάλυψε κάτι που του είχε εκμυστηρευτεί η Μυριέλλα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ηθοποιού

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε»

Σφοδρές όμως ήταν και οι αντιδράσεις τωβν Μαχητών, αφού η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως ωστόσο να λέει το όνομά του και η Ασημίνα φάνηκε να αισθάνεται... δικαίωση

Στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας πήρε τον λόγο και παραδέχτηκε ότι έκανε μία σχετική συζήτηση με τη Μυριέλλα αλλά ουδέποτε της ζήτησε να βγάλει στον ‘’τάκο’’ κάποιον αγαπητό συμπαίκτη της, με την ηθοποιό να αναιρεί τα λεγόμενά του. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!