TV BITS

Survivor: Η Μυριέλλα έδωσε τελικά το γράμμα της στον Κατσαούνη [βίντεο]

Το... ειδύλλιο που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Μαχητή Γιώργο Κατσαούνη και την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή της ομάδας των Διάσημων έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και έχει περάσει από πολλά... κύματα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε νέες εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο "Τσακατσούκας" είχε θυμώσει πολύ όταν είδε τον ενθουσιασμό της Μυριέλλας για το έπαθλο επικοινωνίας όπου θα λάμβανε μήνυμα από τον μουσικό John Lygnos που φημολογείται πως είναι ο δεσμός της.


Ο αγρότης από τα Φάρσαλα είχε παρεξηγηθεί και είχε πει πως βάζει τέλος σε αυτό το... ειδύλλιο και αρνήθηκε να συνομιλήσει με την ηθοποιό.


Έτσι η Μυριέλλα, εδώ και μέρες έχει γράψει ένα γράμμα για το Γιώργο το οποίο όμως στην πορεία είχε αποφασίσει να μην του το δώσει, αφού της φάνηκε πως ο Γιώργος έχει "μαλακώσει" τη στάση του απέναντί της.


Στο χθεσινό επεισόδιο όμως είδαμε πως τελικά του το έδωσε όταν τον συνάντησε στο αγώνισμα επάθλου.


«Θα δώσω επιτέλους το γράμμα που έγραψα στον Γιώργο για να λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει μεταξύ μας» είπε η ηθοποιός. «δεν ξέρω αν θα του αρέσει» πρόσθεσε και εξήγησε πως στην ουσία ζητά από τον Γιώργο να μην είναι τόσο... διαχυτικός μαζί της και πως αν είναι να γίνει κάτι μεταξύ τους να γίνει εκτός Survivor.


Ο δε Μαχητής  Σπύρος Μαρτίκας, που κάνει παρέα με τον Γιώργο δήλωσε στις κάμερες πως «ο έρωτας του Κατσαούνη δεν κρύβεται». 


Τώρα μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο Κατσαούνης όταν διαβάσει τα όσα του έγραψε στο γράμμα η Μυριέλλα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!