TV BITS

Survivor: Σήμερα το βράδυ θα γίνει χαμός ανάμεσα στους Μυριέλλα και Σάββα

Άκρως συναρπαστικό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (26/1) στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, αφού όχι μόνο θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει, αλλά στο συμβούλιο ο Λιανός θα κάνει λόγο για μια...αποκάλυψη - βόμβα!


Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως η νίκη της Μυριέλλας στην ατομική ασυλία φαίνεται πως ‘’βόλεψε’’ κάποιους από την ομάδα των Μαχητών που θέλησαν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

Η ίδια αποκάλυψε στους φίλους της μία πρόταση που δέχθηκε λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού λέγοντας «δύο παίκτες των Μπλε μού ζήτησαν να βγάλω στον “τάκο” κάποιον που θεωρώ πάρα πολύ δυνατό σε δημοτικότητα για να φύγει ένας από αυτούς που είναι υποψήφιοι».


Η αντίδραση της, όπως ανέφερε, ήταν αρνητική και η ταυτότητα των παικτών έμεινε κρυφή, καθώς δε θέλησε να τους ονοματίσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την αποκάλυψη δήλωσε ότι πιθανόν ο ένας από τους δύο που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος είπε πως στη θέση της Μυριέλλας θα κοινοποιούσε την πρόταση στο Συμβούλιο.

Και στο σημερινό τρέιλερ, αφού βλέπουμε από το νέο αγώνισμα που θα δούμε απόψε, στην πορεία ακούμε τον Λάμπρο, όντως να αποκαλύπτει αυτά που του είπε η Μυριέλλα στο συμβούλιο του νησιού, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Μυριέλλα και μια άνευ προηγουμένου... έκρηξη νεύρων της ηθοποιού και σφοδρότατη αντιπαράθεση με τον Σάββα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!