TV BITS

Survivor: Βαριά ποινή επιβλήθηκε σε έναν Μαχητή [βίντεο]

Χθες οι Μαχητές ηττήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας και πήγαν στο συμβούλιο με... βαριά καρδιά, αφού έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Αλλά τελικά εκεί διαπίστωσαν πως έχουν και άλλα προβλήματα.

Οι Μαχητές ψήφισαν την Σοφιάνα, ενώ ο Σάββας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως υποψήφια για αποχώρηση και την Ασημίνα.


Ωστόσο, πριν καν γίνει η ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως κάποιος Μαχητής παραβίασε κανόνες του survivor και για αυτό θα του επιβληθεί ποινή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάγκης, ο οποίος, όπως είπε ο παρουσιαστής έκανε το ακόλουθο: «Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή».

«Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει», ανακοίνωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!