TV BITS

Survivor: Ξαναφουντώνει το ειδύλλιο Μυριέλλας - Γιώργου [τρέιλερ]

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το σημερινό νέο επεισόδιο του Survivor, που θα δούμε απόψε (24/1) το βράδυ στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, αφού εκτός από το νέο αγώνισμα ασυλίας, θα παρακολουθήσουμε τις νέες αντιδράσεις που προκαλεί το ειδύλλιο των Κατσαούνη - Κουρεντή, το οποίο δείχνει να ξαναφουντώνει.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μυριέλλα Κουρεντή, αποφάσισε να μην στείλει το γράμμα που είχε ετοιμάσει για τον Τσακατσούκα, αφού η ίδια φάνηκε να πιστεύει πως ο Μαχητής έχει μαλακώσει τη στάση του απέναντί της.


Παράλληλα η Μυριέλλα, μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας της σε αγώνα ασυλίας, κατάφερε η ίδια να κερδίσει την ατομική ασυλία αυτή την εβδομάδα.


Στο νέο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, παρακολουθούμε νέα πλάνα από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού (όπου υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχτηκε ο Βισκαδουράης) και όπως θα δείτε στο χθεσινό συμβούλιο οι Γιώργος και Μυριέλλα βρήκαν την ευκαιρία να έχουν ένα... τετ α τετ και τους βλέπουμε να κάνουν... αγκαλίτσες, ενώ η Μυριέλλα ακούγεται να λέει πως ο Γιώργος μετάνιωσε για όσα είχε πει.


Παράλληλα βλέπουμε πως κάποιοι σχολιάζουν τους Κατσαούνη και Μυριέλλα, ενώ σε πλάνα από το αποψινό νέο συμβούλιο του νησιού βλέπουμε πως ο Κατσαούνης θα δεχτεί τα πυρά της Ασημίνας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!