TV BITS

Survivor: Νέοι παίκτες έφτασαν στο νησί - Μεγάλη νίκη των Διάσημων [βίντεο]

To Survivor συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τρεις νέους παίκτες να εισβάλλουν και πιθανά θα αλλάξουν τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Γιώργος Λιανός χθες ανακοίνωσε την είσοδο στο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη που μπήκε στην ομάδα των Διάσημων, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Βαλάντη και ο ίδιος εξήγησε πως αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι.


Στο Survivor, στην ομάδα των Μαχητών μπήκαν και μια αθλήτρια της κωπηλασίας και ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ: οι  Θωμαίς Εμμανουηλίδου και Ανδρέας Ματθαιακάκης.


Όλοι τους μπήκαν με... φόρα στο νέο αγώνισμα με έπαθλο μέλι που είδαμε χθες και ο Άρης έδειξε από την αρχή πως θέλει να έχει κάπως... ηγετικό ρόλο στην ομάδα των Διάσημων, η οποία τελικά κατάφερε να πάρει με μεγάλη άνεση τη νίκη, με τον ποδοσφιαριστή να κατακτά και τον πόντο που χάρισε τη τελική νίκη στην ομάδα του.


Η απογοήτευση στους Μαχητές ήταν εμφανής μετά την ήττα της ομάδας με σκορ 10-3, αφού το συγκεκριμένο έπαθλο φαγητού, το έχουν χάασει και στο πρόσφατο παρελθόν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!