TV BITS

Love It: Η σύντροφος του Βαλάντη λέει τί θα του πει μόλις τον δει [βίντεο]

Το διάστημα που ο τραγουδιστής Βαλάντης βρέθηκε στο Survivor, έγινε γνωστό πως διατηρεί δεσμό με τη Σουζάνα, η οποία του έστειλε ένα μήνυμα όταν οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και εξέφρασε τη στήριξή της και χθες μίλησε στην εκπομπή Love It αποκαλύπτοντας πως η ίδια βλέπει τις εξελίξεις στο Survivor και τι θα πει στον σύντροφό της μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Σουζάνα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη στάση των συμπαικτών του συντρόφου της, είπε πως είναι άδικο που αποχώρησε ο Βαλάντης και πως η ίδια περίμενε να αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.


Παράλληλα έστρεψε τα βέλη της κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου καθώς ενώ παραδέχτηκε πως το σχόλιο που της έκανε ο Βαλάντης ήταν "ενοχλητικό" η ίδια είπε πως η Ευρυδίκη το εκμεταλλεύτηκε για να στρέψει τους πάντες κατά του Βαλάντη.


Επίσης είπε πως ο Βαλάντης, στην προσωπική ζωή του, δεν έχει τέτοιες εκρήξεις νεύρων σαν αυτές που τον είδαμε να έχει στο Survivor και πως ανυπομονεί να τον δει και να του πει πως αισθάνεται περήφανη για αυτόν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!