TV BITS

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης και πανηγύριζαν οι Διάσημοι [βίντεο]

Τρεις Διάσημοι, οι Βαλάντης, Γιωρίκας και Θανάσης ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor και στο χθεσινό επεισόδιο ανακοινώθηκε η αποχώρηση του τραγουδιστή, μολονότι ο ίδιος δεν είχε πάει καν στο συμβούλιο.

Ο Βάλάντης χθες δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ομάδα του και μάλιστα δεν θέλησε καν να συμμετάσχει στο χθεσινό αγώνισμα και στην πορεία αποχώρησε εντελώς από τον χώρο διεξαγωγής του χθεσινού αγώνα, έχοντας ήδη φροντίσει να εξαπολύσει τα βέλη του κατά των συμπαικτών του.


«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δε θα αγωνιστώ, όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Βαλάντης και συνέχισε: «δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» σημείωσε ο τραγουδιστής.



Ο Βαλάντης παρέμεινε μόνος του στην καλύβα και την ώρα του συμβουλίου του νησιού όπου ανακοινώθηκε η αποχώρησή του.


Στο άκουσμα του ονόματος του τραγουδιστή από τα χείλη του Γιώργου Λιανού, όλοι οι Διάσημοι σηκώθηκαν όρθιοι και πανηγύρισαν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!