TV BITS

Survivor: Απασφάλισε ο Κατσαούνης για τη Μυριέλλα: Εγώ αυτά δεν τα σηκώνω

Για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές που ρίχτηκαν στον στίβο του αγωνίσματος σε μια αμφίρροπη μάχη.

Οι νικητές θα μπορούσαν να διαβάσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους και φυσικά όλοι ήθελαν να κατακτήσουν αυτό το έπαθλο, αλλά ο ενθουσιασμός που επέδειξε μια παίκτρια των Διάσημων, εκνεύρισε ένα Μαχητή που δεν έχει κρύψει πως τρέφει συναισθήματα για αυτή. 

Ο αγώνας κρίθηκε σε flag race με τους Διάσημους να κατακτούν τελικά τη νίκη και να ενθουσιάζονται που θα μιλούσαν με συζύγους, συντρόφους και φίλους.

 

Όλοι οι διάσημοι χάρηκαν με τα μηνύματα που έλαβαν και η Μυριέλλα έλαβε ένα μήνυμα από τον John Lygnos που περιείχε την πρώτη τους φωτογραφία από την στιγμή που έγραψαν το πρώτο τους τραγούδι και έγραφε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του «αλήθεια» κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτήν τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω, John…»

Η Μυριέλλα με το που διάβασε το τρυφερό του μήνυμα, ξέσπασε σε λυγμούς κι είπε: «Παιδιά ο John είναι πραγματικά ο πιο κοντινός άνθρωπος που έχω, μετά την οικογένειά μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Σε λατρεύω και σε νιώθω John, δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου κι ανυπομονώ πολύ να σε δω, να κάνουμε την αλμπουμάρα μας και ταξίδια»

 

Δεν έλειψαν όμως τα παρατράγουδα


Συγκεκριμένα η ανυπομονησία της Μυριέλλας να βρει μήνυμα του John Lygnos στο έπαθλο επικοινωνίας έκανε έξαλλο τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος αποφάσισε να τελειώνει το ειδύλλιο με την ηθοποιό. 

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.
Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»

Κάπως έτσι ξεκίνησε τον... απολογισμό της ημέρας του στο αγώνισμα επάθλου ο Γιώργος Κατσαούνης, που φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της Μυριέλλας.
Παράλληλα, στην παραλία των Διασήμων η 34χρονη ηθοποιός εξήγησε στο κοινό το "δέσιμο" που έχει με τον John το οποίο οφείλεται σε μια πολύ μοναδική στιγμή που έζησαν οι δυό τους μετά τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της Μυριέλλας



Όταν οι δυο τους, Κατσαούνης και Μυριέλλα, βρέθηκαν μαζί στον χώρο πριν το έπαθλο φαγητού, ο παίκτης των Μαχητών άρπαξε την ευκαιρία και άνοιξε τη συζήτηση, λέγοντας «Καλό είναι να τελειώσει αυτό το ειδύλλιο, αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας. Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ας κλείσει εδώ. Δεν έγινε παρεξήγηση και δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου δια τρία. Δεν το ξέρω το παιδί αλλά επειδή είμαι πονηρός σε αυτά, πάω στοίχημα πως δεν πέφτω έξω».



Από την πλευρά της η Κουρεντή ζήτησε από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος και του είπε πως θα μετανιώσει για ό,τι λέει. Ο Κατσαούνης όμως δεν της άφησε περιθώρια κι ήταν αμετακίνητος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!