TV BITS

Survivor: Ο Κατσαούνης θα πει στη Μυριέλλα να σταματήσει το... ειδύλλιο τους

Ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε (Τρίτη 18/1) στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι... καταιγιστικές.

Το Survivor, συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά  στην κορυφή της τηλεθέασης και μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο άγγιξε το εντυπωσιακό ποσοστό 53.8 στο δυναμικό κοινό! 


Συγκεκριμένα το Σάββατο 15/1, το Survivor κατέγραψε στην Κύπρο μέσο μερίδιο τηλεθέασης 22,5% στο γενικό σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό. Την Κυριακή 16/1 το Survivor ήταν πρώτο σε τηλεθέαση, με μέσο όρο 22,2% στο γενικό σύνολο και 25,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε μέχρι 52,5% στο γενικό σύνολο και 53,8% δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα υψηλά (πάνω από 29%) είναι τα ποσοστά τηλεθέασης και στην Ελλάδα.


Και σίγουρα κανένας δεν πρέπει να χάσει το αποψινό επεισόδιο που αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις.


Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε τους Διάσημους να συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις από το Βαλάντη, που όντας απομονωμένος ξεσπά σε κλάματα.


Απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας που σήμερα θα είναι μηνύματα από φίλους και συντρόφους και φυσικά όλοι θέλουν διακαώς να το κερδίσουν.


Θα δούμε όμως και τους Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη να έχουν έναν... περίεργο διάλογο στον αγώνα επάθλου, με τον... Τσακατσούκα να ακούγεται να λέει πως θέλει να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο παιχνίδι με τη Μυριέλλα και την ηθοποιό να σπεύδει να του απαντήσει για να εισπράξει όμως μια άκρως ειρωνική αντίδραση του Κατσαούνη!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!