TV BITS

Survivor: Διάσημοι και Μαχητές έχουν εξοργιστεί με το Βαλάντη [βίντεο]

Ο τραγουδιστής Βαλάντης, με το που μπήκε στην Κόκκινη ομάδα του Survivor, έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές εντάσεις με τη συμπεριφορά του και είναι διαρκώς προτεινόμενος για αποχώρηση, αλλά αυτό που φέρεται να είπε στην Ευρυδίκη ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τώρα όλοι έχουν στραφεί εναντίον του: ακόμα και οι Μαχητές.

Θυμίζουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που η ίδια έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποκάλυψε πως ο Βαλάντης έκανε ένα σχόλιο για την υγεία της. Αν και δεν αποκάλυψε την ακριβή φράση που της ξεστόμισε ο τραγουδιστής, είπε πως αυτό που άκουσε την πονάει πολύ.


Έκτοτε όλοι στράφηκαν κατά του Βαλάντη και χθες οι Διάσημοι, αφού έχασαν ξανά σε αγώνα ασυλίας, έβγαλαν ως υποψήφιους για αποχώρηση τον Γιωρίκα και τον Θανάση και είπαν πως όλοι συμφώνησαν να ψηφίσουν τον Πιλίδη προκειμένου να φύγει ο Βαλάντης.


Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Βαλάντη που έχει απομονωθεί.


Μάλιστα  η Ευρυδίκη φαίνεται πως δεν μπορεί και δεν θέλει καν να αποδεχτεί τη συγγνώμη που της είπε και χθες είδαμε και την Αθηνά, που έδειχνε μέχρι πρότινος να έχει καλές σχέσεις με το Βαλάντη, να ξεσπά εναντίον του και φυσικά η Μυριέλλα εκφράζει πλέον ανοιχτά το πόσο ενοχλεί η παρουσία του Βαλάντη τους πάντες.

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Και η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε έξαλλη όταν άκουσε το Βαλάντη να προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα».

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως ο Βαλάντης ανέφερε κάτι τέτοιο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και πλέον είναι παραγκωνισμένος από την ομάδα του.

 

Όμως μέχρι και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έδειξαν πως έχουν ενοχληθεί πολύ με τη στάση του Βαλάντη.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!