TV BITS

Survivor: Ήττα για τους Μαχητές και μια δήλωση του Μπέλλου που τους σόκαρε

Εκτός από την ασυλία τα έπαθλα φαγητού είναι αδιαμφισβήτητα αυτά που θέλουν πάση θυσία να κατακτήσουν και οι δυο ομάδες, αφού η πείνα έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της και στο χθεσινό αγώνισμα οι νικητές όχι μόνο θα κέρδιζαν φαγητό, αλλά και κάτι που θα τους είναι απολύτως πολύτιμο για την διαβίωσή τους στο νησί και έγινε... μάχη!

Ίσως την πιο αμφίρροπη αναμέτρηση έως τώρα στο παιχνίδι παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού αλλά και αδιάβροχη στέγη για την καλύβα τους και, όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία για νίκη ήταν μεγάλη, εξ ου και το 9-9 που έφτασαν οι δύο ομάδες, με τους Διάσημους να κατακτούν τελικά οριακά τη νίκη.

Όμως τα προβλήματα για τους Μαχητές δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα επάθλου ο Θανάσης Μπέλλος προχώρησε σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος είπε πως θέλει να αποχωρήσει εξαιτίας του τραυματισμού του. «Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής, για να συνεχίσει: «Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος, είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις, νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία» τόνισε ο Θανάσης Μπέλλος απαντώντας στον Γιώργο Λιανό. «Καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω. Πραγματικά το λέω».

Ο Γιώργος Λιανός από την πλευρά του, είπε ότι «είναι αρκετά σοβαρό αυτό που λες και ελπίζω να το ξανασκεφτείς. Θα το ξανασυζητήσουμε σύντομα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!