TV BITS

Love It: Η Παρασκευή λέει πως δεν έστησαν κανένα αγώνα [βίντεο]

Τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου παρακολουθήσαμε σήμερα στην εκπομπή Love It μετά την αποχώρηση της πρώην παίκτριας των Μαχητών, μετά το τελευταίο επεισοδιακό συμβούλιο.

Θυμίζουμε πως η Παρασκευή ήθελε να αποχωρήσει και είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να τη βγάλουν υποψήφια, ωστόσο ο Κατσαούνης είπε πως οι Μαχητές έστησαν μια ήττα σε αγώνα τους για να αποχωρήσει η Παρασκευή.

Η ίδια είπε πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στην... επιστροφή στην κανονική ζωή.

Είπε πως ένιωθε μοναξιά, για προσωπικούς λόγους και όχι εξαιτίας των συμπαικτών της και μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για την Ασημίαν, αποκαλύπτοντας και μια κίνηση που έκανε η Ασημίνα και τη συγκίνησε, καθώς εκείνη την ώρα ένιωσε πως της έσωσε τη ζωή!

Μίλησε όμως και για το γεγονός πως είναι vegan και το πως αυτό την επηρέασε στο παιχνίδι.


Αναφερόμενη στον "στημένη ήττα" των Μαχητών, η ίδια τώρα είπε πως δεν έστησαν κανένα αγώνα και πως η ίδια είπε στους συμπαίκτες της να παίξουν όπως μπορούν.


Για τον Κατσαούνη είπε πως δεν έχει καμιά στρατηγική και πως δεν υπάρχει κανένα πλάνο στο κεφάλι του γι' αυτό κάνει τέτοιες κωλοτούμπες!


Δείτε τί είπε και για τις γυναίκες και τους άντρες στους Μαχητές, σχολιάζοντας και τον Θανάση Μπέλλο.


Για το ειδύλλιο Κατσαούνη - Κουρεντή, η Παρασκευή σχολίασε πως ο Κατσαούνης σίγουρα συμπαθεί τη Μυριέλλα παραπάνω από όσο συμπαθεί την ομάδα του και πως και οι δυο επιδίωκαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!