TV BITS

Survivor: Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα τους Πιλίδη - Κατσαούνη [βίντεο]

Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα για τους Μαχητές, που μετά την πρόσφατη ήττα τους σε αγώνισμα ασυλίας, στο χθεσινό επεισόδιο, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στις νίκες και έτσι είδαμε πολλά νεύρα και εντάσεις και σε αυτή την ομάδα.

Αρχικά είδαμε τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα ομαδικό αγώνισμα  και ο Γιώργος Κατσαούνης ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα των Μαχητών.


Όλοι ήταν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού στο sports game που ακολούθησε και θύμιζε μπάσκετ στην άμμο και εκεί τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο.
 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης καταφέρνει να βάλει καλάθι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, μόνο που ο Γιώργος Κατσαούνης όρμηξε με φόρα επάνω του για να διακόψει τη πορεία του και τον έριξε κάτω. Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει κι οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, έτοιμοι να μαλώσουν άγρια. Οι συμπαίκτες του τους χώρισαν για να αποφύγουν τα χειρότερα αλλά τα βλέμματά τους τα έλεγαν όλα και φαίνεται ότι ο ένας βλέπει στον άλλον έναν ισχυρό αντίπαλο. «Μάζεψε το στόμα σου» φώναζε ο Γιώργος Κατσαούνης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης του απάντησε σε έντονο ύφος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;»

Ταυτόχρονα ένταση ξέσπασε και στις κερκίδες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αρκετοί παίκτες ενοχλήθηκαν με τον καβγά των δύο αντρών και ειδικά οι Πελαγία και Ασημίνα έδειξαν στον Κατσαούνη πως έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά του.

 

Αργότερα ο Γιωρίκας φάνηκε πρόθυμος να λύσει τις διαφορές του με τον Κατσαούνη. «Έχουμε έντονες στιγμές με τον Γιώργο αλλά άντρες είμαστε θα τα λύσουμε» είπε μετά το τέλος του αγωνίσματος, όπου οι Διάσημοι πήραν τη νίκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!