TV BITS

Survivor: Νέα έκρηξη νεύρων του Βαλάντη θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Survivor, για το αποψινό επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 21.00 από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και όπως θα δείτε οι εντάσεις ειδικά στην ομάδα των Διάσημων όχι μόνο δεν έχουν κοπάσει, αλλά αντίθετα γιγαντώνονται!

Στο σύντομο τρέιλερ βλέπουμε αρχικά τη Ναυσικά να λέει πως ο Βαλάντης τους κατηγόρησε για τις δουλειές που έκαναν στην κατασκευή της καλύβας, καθώς τα νεύρα όλων προφανώς είναι σε οριακό σημείο μετά την ταλαιπωρία που βίωσαν ύστερα από ένα βράδυ με καταρρακτώδη βροχή.


Στην πορεία βλέπουμε τον Βαλάντη σε ένα νέο ξέσπασμα νεύρων να αποκαλεί αχάριστη τη Μυριέλλα και να έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Λάμπρο που δείχνει να έχει βγει εκτός εαυτού και φωνάζει στο Βαλάντη: «έτσι είναι το παιχνίδι, δεν είναι σκάκι... άμα δεν σου αρέσει να φύγεις!».


Παράλληλα, θα δούμε απόψε το βράδυ το πρώτο αγώνισμα επικοινωνίας, καθώς τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές μετά από πολυήμερη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο επιθυμούν διακαώς να επικοινωνήσουν με τον... έξω κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!