TV BITS

Survivor: Ο Βαλάντης χθες έκανε απίστευτα ξεσπάσματα νεύρων [βίντεο]

Έξω φρενών εμφανίστηκε να είναι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης, τον οποίο είδαμε να μιλά με απίστευτα άσχημο τρόπο στη Μυριέλλα, να τα βάζει και με άλλους συμπαίκτες του και στο τέλος να πετά την μπαντάνα των Διάσημων, λέγοντας πως αυτός δεν είναι Διάσημος και πως δεν αισθάνεται πως ανήκει σε αυτή την ομάδα.

Ο Βαλάντης, που ήταν για δεύτερη φορά υποψήφιος για αποχώρηση, είχε ζητήσει από τον κόσμο να μην τον στηρίξει, αλλά ούτε αυτός περίμενε τη μεγάλη ανατροπή που είδαμε στο χθεσινό συμβούλιο.


Έτσι πριν καν ξημερώσει η μέρα για το αγώνισμα επάθλου, ο Βαλάντης, μέσα στη νύχτα έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα νεύρων στην παραλία των Διάσημων.


Αρχικά ο ο τραγουδιστής «την είπε» στους συμπαίκτες του που ψήφισαν την Ευρυδίκη καθώς, όπως είπε, έχει «ανέβει» τελευταία στα αγωνίσματα. 

Εν συνεχεία όμως, τα έβαλε για ακόμη μια φορά με τη Μυριέλλα Κουρεντή χρεώνοντάς της ότι αποκάλυψε κάτι που της είχε εμπιστευτεί. Ενώ ο τραγουδιστής ανέβαζε συνεχώς τον τόνο της φωνής του, στη συζήτηση μπήκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να επιβεβαιώσει ότι πρώτος ο Βαλάντης είπε αυτό που είχε εμπιστευτεί στη Μυριέλλα και ανέφερε ότι τον άκουσε και ο ίδιος, ενώ αυτό έκανε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Κάπου εκεί ο Ροδίτης καλλιτέχνης εξεράγη και άρχισε να φωνάζει προς τη Μυριέλλα, κατηγορώντας τη για τα... πάντα!

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτό να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης για να αποκριθεί, στην τελευταία του φράση, η ηθοποιός πως «δεν με ενδιαφέρει».

Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να… «διαλύσει» ο τραγουδιστής την καλύβα των Διασήμων στο Survivor με τις φωνές του

«Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Μ.Κ.: Τι έχει πάθει; Θέατρο ρε. Παίζει θέατρο.

Β.Α.: Ρε άντε που θα παίξω θέατρο κιόλας.

Μ.Κ.: Είσαι ο καλύερος ηθοποιός από όλους, να το ξέρεις.

Β.Α.: Ναι, ναι νομίζεις. Χαίρομαι.Αν είμαι και ηθοποιός καλός, ακόμα καλύτερα! Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος λοιπόν από εσένα. Σου λένε κάτι στο αυτί και κάθεσαι και μιλάς. Λίγο τσίπα ρε. Σε έναν άνθρωπο 46 ετώβ ρε. Με 3 παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Που δεν έχεις κάνει τίποτα, δεν έχεις προσφέρει τίποτα ακόμα. Πρόσφερε πρώτα.

Μ.Κ.: Ξέρεις τι έχω κάνει;

Β.Α.: Τι έχεις κάνει; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ; Τι έχεις κάνει;

Μ.Κ.: Ξαναρώτα με αν έχω πάρει Όσκαρ…

Β.Α.:  Τι έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει;

 

Σίγουρα αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, ο Βαλάντης αποφάσισε να πετάξει κάτω την μπαντάνα του, να δηλώσει «μονομάχος» και να πει στον Γιώργο Λιανό ότι θα αγωνιστεί για τον εαυτό του καθώς «δεν ανήκει πλέον στους Διάσημους».
 

 

Στην πορεία ζήτησε συγγνώμη από τη Μυριέλλα λέγοντας πως είναι... φωνακλάς

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!