TV BITS

Survivor: Χαμό προκάλεσε ξανά ο Βαλάντης - Δείτε τι είπε απευθυνόμενος στους θεατές

Για μια ακόμη φορά, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον τραγουδιστή Βαλάντη, να πυροδοτεί εντάσεις.

Ο τραγουδιστής που είναι υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου επιτέθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον οποίο αποκάλεσε διπρόσωπο.

Συγκεκριμένα ο Βαλάντης κατηγόρησε τον Λάμπρο ότι δε βοηθάει στη συμβίωση, ότι είναι διπλωμάτης και ότι κάνει… πολιτική!

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» είπε ο 46χρονος τραγουδιστής και συνέχισε: «αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις και είπε, ανάμεσα σε άλλα, φανερά ενοχλημένος: «… ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας ‘ποια είσαι εσύ Μυριέλλα’; Δεν είπες χθες ‘σε γράφω στα @@ μου’; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα». 

Ωστόσο ο Βαλάντης δεν σταμάτησε και στην πορεία τον είδαμε να αποκαλεί "τεμπελχανά" τον Λάμπρο.

Νωρίτερα, ο Γιωρίκας Πιλίδης κατηγόρησε τη Μυριέλλα για στρατηγική με την ηθοποιό να εξηγεί ότι «απλά είμαι κοινωνικός άνθρωπος».

Και όλα αυτά έγιναν στην παραλία, πριν τη νέα ήττα των Διάσημων σε αγώνισμα ασυλίας και στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να ξεσπά νέα ένταση, όταν πια αναδείχτηκαν υποψήφιες για αποχώρηση και η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη.


Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αθηνά και τον Γιωρίκα να αναλύσουν περισσότερο όσα είπαν μετά την ήττα τους για «διάσπαση της ομάδας» ο πρωταθλητής στην πάλη ανέφερε, ότι ο λόγος που ψήφισε τη Μυριέλλα δεν έχει να κάνει με τη σχέση που έχει αναπτύξει εκείνη με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το θέμα του είναι στη συμβίωση και, ανάμεσα σε άλλα, της χρέωσε ότι δεν συζητάει όπως θα έπρεπε οτιδήποτε προκύπτει λέγοντας πως η απαντήσεις της είναι πάντα «αστείο τώρα», «καλά εντάξει» κλπ.
 

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό ως υποψήφιος πλέον όταν του το ζήτησε ο Γιώργος Λιανός εκθείασε τη μαχητικότητα και της Ευρυδίκης και της Μυριέλλας, αλλά για τη δεύτερη είπε πως «είναι ανυπάκουη». Νωρίτερα, της είχε αφιερώσει τραγούδι «στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις» και δήλωσε χαρούμενος που δύο παιδιά είναι ερωτευμένα. 

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει, ώστε να παραμείνουν τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι, καθώς εκείνος έχει μεγάλο πρόβλημα στη μέση του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!