TV BITS

Survivor: Ο Βαλάντης έγινε χθες έξω φρενών και τσακώθηκε με πολλούς [βίντεο]

Στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, είδαμε την ένταση να χτυπάει κόκκινο, πριν την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Πρωταγωνιστής σχεδόν σε όλους τους καβγάδες που ξέσπασαν χθες ήταν ο Βαλάντης.


Η ένταση άρχισε να ανεβαίνει ήδη από το αγώνισμα για την ασυλία, όπου οι Διάσημοι ηττήθηκαν με μεγάλη διαφορά και τελικό σκορ 10 - 3.


Ο Βαλάντης ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς στον πάγκο του και κατάφερε να εξοργίσει και τον συμπαίκτη του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο Βαλάντης όμως δεν σταμάτησε εκεί και έγινε έξαλλος όταν είδε τον Γιώργο Κατσαούνη της αντίπαλης ομάδας να βοηθά την Μυριέλλα Κουρεντή που είχε χάσει την ανάσα της όσο αγωνίζονταν,.

Ο γνωστός τραγουδιστής φάνηκε να έχει θυμώσει πολύ με αυτή την.... συμπάθεια της Μυριέλλας και του Γιώργου. «Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό».

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή με τη σειρά της.

 

Η ένταση ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μυριέλλα και τον Βαλάντη συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του νησιού, με τον Βαλάντη να... καταγγέλλει αυτό το... ζευγάρι.

 

Ο ίδιος πάντως ο Βαλάντης, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα έχοντας συγκεντρώσει 8 ψήφους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!