TV BITS

Survivor: Η μάχη της επιβίωσης για Μαχητές και Διάσημους ξεκινά απόψε

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο έχοντας αναχωρήσει με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας στις αρχές της εβδομάδας.  

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες. Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ! Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν! Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δε θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές!

Όσο για τις αποχωρήσεις… κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα βλέπουμε μία κάθε εβδομάδα!

Η ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ είναι έτοιμη να παλέψει στο στίβο μάχης! Πόσοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος;

 

 

Οι ΜΑΧΗΤΕΣ είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της επιβίωσης. Πώς θα σταθούν απέναντι στους αντιπάλους τους και πώς θα κυλήσει η συμβίωση στο νησί;

 

 

Το Survivor ξεκινά και είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό είτε διαγωνίζονται είτε βρίσκονται πίσω από τις κάμερες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη των crews απαρτίζονται από επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Η μάχη για την επιβίωση ξεκινά!

SURVIVOR

Κυριακή έως Τετάρτη

στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece

Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece

Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!