TV BITS

Ο φετινός νικητής του Big Brother αποκάλυψε με ποιους θα μοιραστεί το έπαθλο

Ο Νίκος Τακλής, είναι από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του Big Brother και αφού κατέκτησε και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, χθες Σάββατο, εμφανίστηκε στην εκπομπή Όλα Γκουντ και αποκάλυψε με ποιους σκοπεύει να μοιραστεί τα χρήματα που κέρδισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Τακλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παιχνίδι, σε περίπτωση που κέρδιζα το έπαθλο, δεν ήμουν μόνο για τον Νίκο. Ήμουν για την οικογένειά μου και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Εννοείται ότι μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία».

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό, γιατί δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο. Ήταν κάτι το οποίο εφόσον φτάναμε στην τελευταία εβδομάδα, αν ερχόταν το έπαθλο τότε θα έμπαινα σε μια συζήτηση και σε μια σκέψη».

«Αυτό που λέω είναι ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο θα έχει και ο άνθρωπος που φτάσαμε μαζί ως το τέλος και θεωρώ ότι, αν δεν ήταν η Ευδοκία, δεν θα είχα φτάσει και γω ως το τέλος» συμπλήρωσε ο μεγάλος νικητής του Big Brother στο για να εισπράξει το τρυφερό χαμόγελο της Ευδοκίας που βρισκόταν επίσης στο πλατό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!