TV BITS

The Voice: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν τα Battles

Με δύο ακόμα επεισόδια ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 4/12-5/12 η φάση των Battles φέρνοντάς μας, μία ανάσα πριν από τα live των Cross Battles.

Οι coaches έχουν οργανώσει τους τραγουδιστές τους σε ζευγάρια και μία τριάδα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει το τραγούδι που του έχει ανατεθεί σε ντουέτο. Στο τέλος της εμφάνισης μόνο ένας από τους δύο ή από τους τρεις προκρίνεται στην επόμενη φάση εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal. 

 

Σε αυτή τη φάση, οι coaches έχουν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης θα έχει στο πλευρό του τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Μαντώ ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα έχει στο πλάι του την Μελίνα Ασλανίδου. Η σύμπραξη coaches και guest coaches δε σταματά εκεί αφού ντουέτα - έκπληξη μας περιμένουν στη σκηνή του The Voice of Greece.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε επί σκηνής τις μοναδικές συνεργασίες τριών από τους coaches με τους guest coaches.

 

Το Σάββατο η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται με τη Μαντώ σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με άρωμα… γυναίκας αφού ερμηνεύουν τα τραγούδια: «A natural woman», «I ‘m every woman», «Dangerous Woman».

Ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιώργο Λιανό σε ένα ιδιαίτερο, κεφάτο και… πολυσυλλεκτικό performance που περιλαμβάνει τα τραγούδια: «Τα τραγούδια μου τ’ αμερικάνικα», «Τσάμικο», «10000 watt», «Κάγκελα παντού», «Ο λάκκος με τα αστεία»!

Την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε μία καυτή σύμπραξη επί σκηνής ερμηνεύουν τα τραγούδια: «Τελικά», «Μπορεί», «Μαζί σου», «Καραμέλα», «Πόσο», «Fuego», «Σε χρειάζομαι», «Αεράκι».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται τη χαρά όσων κερδίζουν την πρόκριση από τα παρασκήνια!

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές έρχονται στο The Voice of Greece!

 

#TheVoiceGR 

FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

 

The Voice of Greece

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!