TV BITS

The Voice: Η Παπαρίζου χθες "έκλεψε" δύο διαγωνιζόμενους [βίντεο]

Γεμάτο σπουδαίες ερμηνείες αλλά και... κόντρες των coaches για τη διεκδίκηση παικτών σε steal ήταν το χθεσινοβραδινό 4ο Knockout του The Voice, με την Έλενα Παπαρίζου να αναδεικνύεται στη μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς, αφού εκτός από την πρόκριση που χάρισε στα Battles σε δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας της, πρόσθεσε στο team της δύο ακόμη διαγωνιζόμενους μέσω steals.

Συνολικά λοιπόν 4 ακόμη διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν στο The Voice με το team της Έλενας μετά το 4ο επεισόδιο των Knockouts της 8ης σεζόν του The Voice.
Συγκεκριμένα, το πρώτο steal το έκανε "κλέβοντας" ένα διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Αργυρού.
Μάλιστα τον ίδιο διαγωνιζόμενο διεκδίκησε και ο Ρουβάς.

Το ένα από τα δύο steals της βραδιάς έγινε όταν ο Νίκος, ο Γιάννης και ο Ανδρέας, από το team του Αργυρού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε να προχωρήσει στα battles με τον Ανδρέα Δρακόπουλο. Εκεί όμως τον περίμενε μια έκπληξη

Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου πάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα το πολυπόθητο κουμπί για τον Νίκο, ο οποίος τραγούδησε εξαιρετικά το "Θα εκραγώ" και ώθησε τους κριτές στο να τον διεκδικήσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο Νίκος αποφάσισε να συνεχίσει στα Battles με την Έλενα Παπαρίζου. 

Όμως η Έλενα έκλεψε έναν ακόμη διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Αργυρού.

Συγκεκριμένα όταν στη σκηνή ανέβηκαν οι Σιλουανή, Γιάννης και Χρήστος, ο Αργυρός αποφάσισε να συνεχίσει με τον Χρήστι Σιόγκα, όμως η Έλενα έσπευσε να πάρει στην ομάδα της και τον Γιάννη Κάρκο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!