TV BITS

The Voice: Δύο steals είδαμε χθες - Οι coaches έδωσαν μάχη για έναν διαγωνιζόμενο

Την πρόκρισή τους στα Battles διεκδικούν στη φάση των Knockouts οι διαγωνιζόμενοι των τεσσάρων teams οι οποίοι διαγωνίζονται ανά τριάδες και προσδοκούν ο coach τους να επιλέξει έναν εξ αυτών ή να τους... κλέψει κάποιος άλλος coach.

Και χθες είδαμε τρεις coaches να πατούν το κουμπί του steal θέλοντας να... κλέψουν κάποιον διαγωνιζόμενο που απέρριψε ο coach του και μάλιστα τα δύο χτυπήματα του κουμπιού του steal έγιναν για τον ίδιο διαγωνιζόμενο.


Συγκεκριμένα, αρχικά είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη και κλέβει από την ομάδα του Σάκη Ρουβά τον Μάριο Θεοδώρου.

Και καθώς η βραδιά εξελίσσονταν και οι coaches έχουν πάντα στο μυαλό τους τις στρατηγικές τους, είδαμε τρεις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, να αναμετρώνται σε ένα Knockout.


Συγκεκριμένα στη σκηνή ανέβηκαν οι Ευγενία Βαζούρα, Σταύρος Ακτίνης και Γιώργος Γιαγκίδης, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να επιλέγει να συνεχίζει με τον Σταύρο.

 

 


Όμως αρχικά ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το κουμπί του steal αποκαλύπτοντας πως θέλει να πάρει στην ομάδα του τον Γιώργο και στην πορεία το ίδιο έκανε και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία επίσης ήθελε να διεκδικήσει τον Γιώργο στην ομάδα της.


Τελικά ο Γιώργος, που δεν περίμενε να βρεθεί ξανά στη θέση να πρέπει να επιλέξει κάποιον coach αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Ρουβά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!