TV BITS

Big Brother: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Νάσο και Μαίρη - Νέος καβγάς

Στο... κόκκινο έχουν φτάσει πλέον οι σχέσεις ανάμεσα στο Νάσο και τις συμπαίκτριες του Άννα και Μαίρη, με τους καβγάδες ανάμεσά τους να γίνονται ολοένα και εντονότεροι και χθες έγινε και πάλι χαμός.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την Άννα, να κλαίει μετά από μια ακόμη αντιπαράθεση που είχε με το Νάσο και η Μαίρη έσπευσε να του ζητήσει το λόγο που έφερε την Άννα σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση. 
Και τότε ακούσαμε το Νάσο να αποκαλεί την Άννα "επαγγελματία παίκτια ριάλιτι" (σ.σ. θυμίζουμε πως η Κύπρια παίκτρια είναι πρώην νικήτρια του ριάλιτι αγάπης Power of Love) και προκάλεσε την οργή της Μαίρης.

«Σε παρακαλώ πάρα πολύ, ασχολήσου με τα δικά σου! Δεν με συγκινείς καμία επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι! Δεν ζήτησα κανέναν λόγο, κορίτσι μου! Μην τα λες πάλι όπως θέλεις. Δεν ζήτησα λόγο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Νάσος προς την συγκάτοικο του στο Big Brother. «Γιατί την τσιγκλάς ρε Νάσο; Για να καταφέρεις αυτό που έχεις καταφέρει;» ρώτησε αμέσως η Μαίρη.

Νάσος: Εγώ την τσίγκλησα; Ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια;

Μαίρη: Επειδή έχω, σταματώ εδώ την κουβέντα.

Νάσος: Δηλαδή τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Πάλι τα ίδια; Να σου δώσουμε το έπαθλο, να πάμε σπίτια μας, να τελειώνουμε κορίτσι μου.

Μαίρη: Βρε Νάσο μου, καημό το έχεις το έπαθλο! Δώστε το να το τελειώσουμε το παιχνίδι επιτέλους! Καημό το έχει ο άνθρωπος, καημό το έχει

Θυμίζουμε πως οι Νάσος και Άννα είναι και οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση, ενώ η Μαίρη έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας που κέρδισε αυτή την εβδομάδα και είναι βέβαιο πως στο αποψινό Live του Big Brother θα δούμε... εξελίξεις σε αυτή την κόντρα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!