TV BITS

Big Brother: Σε ζευγάρια αγωνίστηκαν χθες στη δοκιμασία του βέτο οι παίκτες

Οι Σαμάνθα, Ανχελίτα και Ισίδωρος είχαν αναδειχτεί υποψήφιοι για αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και όλοι περιμέναν να δουν αν η χθεσινή δοκιμασία του βέτο θα άλλαζε αυτή τη λίστα.

Όμως μια μεγάλη ανατροπή περίμενε τους παίκτες αφού ο Μεγάλος Αδελφός, χθες ανακοίνωσε πως η δοκιμασία του βέτο θα γίνονταν με τους παίκτες να σχηματίζουν ζευγάρια.


Το ζευγάρι που θα νικούσε θα κέρδιζε αυτόματα ασυλία αν ένας ή και οι δυο ήταν υποψήφιοι και μαζί θα αποφάσιζαν σε κάθε περίπτωση τί θα κάνουν με το βέτο.


Τη νίκη τελικά κατάφεραν να πάρουν η Μαίρη με τη Μαρία και η Μαίρη φάνηκε να ενοχλείται που κανείς πέρα από τους φίλους της δεν της είπε συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη και έγινε μεγάλος χαμός για το τί θα έκαναν με το βέτο.
 

Οι δυο τους αργότερα ανακοίνωσαν τί θα έκαναν με το βέτο, λέγοντας πως αρχικά δεν ήθελαν θα το αξιοποιήσουν και εξήγησαν πως και οι δυο τελικά συμφώνησαν να σώσουν τον Ισίδωρο.

 

Άρα υποψήφιοι για αποχώρηση παραμένουν οι Ανχελίτα και Σαμάνθα, αλλά προστέθηκε πια στη λίστα και η Ευδοκία, που σχολίασε το τί συνέβη..

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!