TV BITS

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Ελευθερίου στη γραμμή ζωής [βίντεο]

H Κύπρια παίκτρια του Big Brother και πρώην νικήτρια του Power of Love Άννα Ελευθερίου, κλήθηκε χθες να περιγράψει τη γραμμή της ζωής της στο χθεσινό Live του δημοφιλούς ριάλιτι και η ίδια λύγισε on camera όταν έφτασε στη χρονιά που έζησε ένα τροχαίο το οποίο κόντεψε να της στερήσει τη ζωή.

«Γεννήθηκα το 1985 στην Κύπρο και το 1993 η αδερφή μου, η Ιζαμπέλα. Το 1996 ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι πνίγηκε ένα παιδάκι κι ήταν ο ξάδερφός μου. Το 2001 ήρθε στην ζωή ο αδερφός μου. Το 2002 πέρασα δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη. Το 2008 επέστρεψα στην Κύπρο κι άνοιξα κατάστημα με ρούχα. Μετά με πήραν τηλέφωνο για casting δίπλα από έναν παρουσιαστή και ξεκίνησαν τα πρώτα δειλά βήματα στην τηλεόραση.

Το 2015 είναι μια χρονιά που με στιγμάτισε. Έβρεχε, το αυτοκίνητο μου έπεσε σε μια λακούβα με νερό και προσπάθησα να το επαναφέρω. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής μου. Έσκυψα, κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα από το καθρεφτάκι να φεύγουν σίδερα από το αμάξι και φοβόμουν μην πέσει επάνω μου άλλο αυτοκίνητο και χάσω την ζωή μου. Σκεφτόμουν τους γονείς μου και τον πόνο που θα περνούσαν.

Το 2018 δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love και κέρδισα. Δεν πέρασα τόσο καλά γιατί κάποιοι παίκτες προσπάθησαν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου.» είπε η Άννα

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!