TV BITS

Big Brother: Καβγάδες και νέο αρχηγό είδαμε χθες στο σπίτι [βίντεο]

Χαμός επικρατεί στο σπίτι του Big Brother μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Live της περασμένης Παρασκευής, όπου είχαμε ισοψηφία.

Θυμίζουμε πως σε εκείνη την ψηφοφορία είχαμε ισοψηφία ανάμεσα σε Παναγιώτη και Ισίδωρο και ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε πως όποιος θα αναδεικνύονταν αρχηγός αυτή την εβδομάδα, θα ήταν αυτός που θα αποφάσιζε ποιος από τους δυο θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.


Το γεγονός πως κάποιοι ψήφισαν ως υποψήφιο τον Ισίδωρο και όχι την Ευδοκία, προκάλεσε μια έκρηξη της Μαίρης προς τη Σαμάνθα και τη παρέα της, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικινδυνα.


Στην πορεία είδαμε πως στο σπίτι επικρατεί μεγάλος διχασμός ενώ είδαμε πως η Μαίρη μαζί με τον Ισίδωρο φάνηκαν να... τα βάζουν με όλους τους άλλους και οι αντιπαραθέσεις τους με τους Σαμάνθα και Κωστή δεν είχαν τέλος.




 Όταν έφτασε η ώρα για το αγώνισμα της αρχηγίας, ο Μεγάλος Αδελφός εξήγησε τους κανόνες
 

Τη νίκη τελικά πήρε ο Νίκος  

 

 

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναγιώτης φάνηκε να είναι βέβαιος πως ο Νίκος θα δώσει ασυλία στον Ισίδωρο, ενώ και ο Ισίδωρος φάνηκε βέβαιος πως ο Νίκος θα τον στηρίξει.  

 

 

 

 

 

Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε το Νίκο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως αρχηγός. O ίδιος αρχικά είπε πως θα έχει μαζί του στο Captain's Room την Ευδοκία και τελικά χάρισε την ασυλία στον Ισίδωρο, άρα ο Παναγιώτης είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!