TV BITS

Love It: Είδαμε όλα όσα έγιναν στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι

Η απολογία της Έφης που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, πρωτοστατεί σήμερα στις ειδήσεις και στην εκπομπή Love It, είδαμε όλα όσα έγιναν σήμερα στο δικαστήριο

Η κατηγορούμενη έφτασε στο Μικτό Ορκωτό και ανέβηκε στην έδρα περίπου στις 10 το πρωί, ωστόσο δεν έδωσε τις εξηγήσεις που θα ικανοποιούσαν το θύμα της.

«Υπάρχουν λέξεις που ντρέπονται οι ίδιες, αφού δεν ντράπηκε από το στόμα που της ξεστόμισε. Στην επόμενη διαδικασία θα καταρριφθούν όλα τα μυθεύματα της κατηγορουμένης», είπε ο εκ των δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Αλεξανδρής.

«Προσήλθε όπως περίμενα η κατηγορουμένη. Περιμέναμε όλοι πραγματικά να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης “Εσύ Ιωάννα ξέρεις”. Ο εισαγγελέας τη ρώτησε, όπως και το δικαστήριο και η απάντησή της ήταν αυτή που ξέραμε, ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με τον 40χρονο, με τον οποίο η Ιωάννα δεν έχει βρεθεί ποτέ. Προσπάθησε κατά την άποψή μου ένα αφήγημα, να πάει κόντρα στους ειδικούς και στους επιστήμονες, ότι δήθεν το καυστικό υγρό ήταν λίγο», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε τον λόγο: «Περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις που περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες μου από το νοσοκομεία και τα χειρουργεία και όσα έχω τραβήξει, που θα σόκαραν τον καθένα, εκείνη έμεινε απαθής, δεν έσκυψε καν το κεφάλι της, έμεινε ατάραχη. Δείχνει για ακόμα μια φορά ότι είναι αμετανόητη».

Σε ερώτηση για το αν δέχεται τη συγγνώμη της, η Ιωάννα ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε. «Για να δεχθείς μια συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!