TV BITS

Big Brother: Ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν μπει στο στόχαστρο του Στιβ

Τα... απόνερα, που προκάλεσε η πρόσφατη αποχώρηση παίκτη (και κυρίως το ποιοι παρέμειναν στο σπίτι) αλλά και οι νέες αφίξεις παικτών μετά το Live της περασμένης Παρασκευής, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother.

Μετά την είσοδο και των νέων παικτών στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, αλλά και την παραμονή του Νίκου Ταγκλή, ο Στιβ έδειξε πως δεν του αρέσει καθόλου το γεγονός πως ο Νίκος έχει έρθει κοντά με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη κι ότι από εκεί που ήταν ήρεμος και δεν μιλούσε, ξαφνικά διαμορφώνει γνώμη και βγάζει λόγο για τους τηλεθεατές που τον στήριξαν στην αποχώρηση της Παρασκευής.

Ο Στιβ σε «πηγαδάκι» που δημιούργησε με τον Παναγιώτη Πέτσα, την Ανχελίτα και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, μετέφερε τις σκέψεις του και κατέληξε: «Είναι έξυπνη αλλά πανούργα δύναμη ο Νίκος. Είναι καλό παιδί αλλά από εκεί και πέρα έχει στρατηγική και θέλει να πετύχει τον στόχο του. Παίζει τον ρόλο του.»

 

Η είσοδος νέων παικτών στο σπίτι έφερε μεγάλη αναστάτωση και πολλά σχόλια

 

O Νίκος κατάφερε και πάλι να αναδειχτεί αρχηγός στο χθεσινό αγώνισμα και όλοι περιμένουν να δουν αν θα πάρει την Ευδοκία μαζί του στο Captain's Room

 

Πάντως οι Στιβ, Παναγιώτης και Ανχελίτα, στο χθεσινό επεισόδιο, έβαλαν και πάλι στο στόχαστρό τους την Ευδοκία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!