TV BITS

Big Brother: Δείτε ποιος αποχώρησε μετά το χθεσινό live [βίντεο]

Τέσσερις ήταν συνολικά οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Big Brother, καθώς είχαμε μεγάλες ανατροπές τις προηγούμενες ημέρες.

Αρχικά, από την ψηφοφορία των παικτών υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Νικόλας Τσίρλης. Ωστόσο αυτό στην συνέχεια ανατράπηκε διότι η δοκιμασία του βέτο άλλαξε τα πάντα. Εκεί, ο Νίκος σε μία κίνηση ιπποτισμού παράτησε το αγώνισμα, όπου ήταν αντιμέτωπος με την Ευδοκία, με την τελευταία να κερδίζει τελικά την δοκιμασία του βέτο και να εξασφαλίζει την ασυλία.

Η Ευδοκία απαλλάχτηκε από την δοκιμασία αποχώρησης και για τον τρίτο υποψήφιο που έπρεπε να οριστεί, ισοβάθμισαν δύο παίκτες. Έτσι μαζί με τον Νικόλα και τον Νίκο, οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Στηβ Μιλάτος κι η Μαίρη Βαρσάμη.

Οι 4 υποψήφιοι στο χθεσινό Live, κλήθηκαν να μιλήσουν ο καθένας χωριστά, πριν ανακοινωθεί το ποιος αποχωρεί.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Νικόλας Τσίρλης. Ο ίδιος ανέφερε πως τα παιδιά ήταν σε γενικές γραμμές εντάξει , απλά είναι σκεπτικός με φιλίες. Τον ενόχλησε που τον ψήφισε η Μαίρη, αφού γνωρίζονταν αλλά και τα σκληρά λόγια του Ισίδωρου.

Ο Νικόλας στην πορεία έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, καθώς εμφανίστηκε μπροστά στους παρουσιαστές και αποχαιρέτισε το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!