TV BITS

The Voice: "Μάχη" έδωσαν και οι 4 coaches για αυτή την ξανθιά [βίντεο[

Μια όμορφη διαγωνιζόμενη από την Αθήνα, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έκανε τους 4 coaches του The Voice of Greece, να επιστρατεύσουν κάθε μέσο, προκειμένου να την πείσουν να πάει στην ομάδα τους.

Η 39χρονη εντυπωσιακά καλογυμνασμένη Ελισάβετ Αθανασιάδου, που εργάζεται ως μασέζ,  ανέβηκε στην σκηνή του The Voice και τραγούδησε το «Just Walk Away»/

Η ερμηνεία της είχε ορισμένες αστάθειες αλλά η έκταση της φωνής της ήταν αρκετή για να πείσει τους τέσσερις coaches και να γυρίσουν την καρέκλα με τους Πάνο και Σάκη να πατάνε το κουμπί μόλις ακριβώς ολοκλήρωνε το τραγούδι της.

Στην θέα της εντυπωσιακής Ελισάβετ, φάνηκε να ενθουσιάζονται όλοι, ενώ της είπαν πως δείχνει πολύ νεότερη, με την ίδια να αγχώνεται που μιλούσαν για την ηλικία της.

Η διεκδίκηση για την ίδια ήταν σκληρή κι επιστρατεύτηκαν αρκετά μέσα από τους coaches για να ενταχθεί στην ομάδα τους. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε μαζί της το «Γύρνα με στο χθες», ο Κωνσταντίνος Αργυρός της διάβασε... ποιήματα αλλά ο Πάνος Μουζουράκης δεν μπόρεσε να αντισταθεί κι ανέβηκε στην σκηνή να την αγκαλιάσει, λέγοντάς της ότι μπορεί να κάνει όνειρα μαζί της στην ομάδα του, ενώ την ακούσαμε να ερμηνεύει και όπερα.

Η ίδια επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!