TV BITS

Big Brother: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

Οι εντάσεις, οι καβγάδες, τα παράπονα και οι γκρίνιες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο και στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε και πάλι την ένταση να χτυπά κόκκινο πολλές φορές, πριν τελικά ξεκινήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα αρχηγός είναι ο Ισίδωρος, ο οποίος είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν σκόπευε να προσπαθήσει να "ενώσει" τους παίκτες, αλλά να τους διχάσει και η αλήθεια είναι πως στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αυτή την εβδομάδα οι γκρίνιες δεν είχαν τέλος. Έτσι είδαμε γκρίνιες από το χάος που επικρατεί στην κουζίνα, μέχρι τις αλλαγές στα δωμάτια.




Και η στάση των παικτών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψηφοφορία που ακολούθησε.


Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι ξανά η Ευδοκία Τσαγκλή καθώς αρκετοί θεωρούν ότι είναι αυταρχική κι οι αντιδράσεις έχουν διακυμάνσεις. Δεύτερη η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι νέα παίκτρια και σε αρκετούς δεν αρέσει ο τρόπος, που προσεγγίζει πράγματα και καταστάσεις. Για άλλους αποτελεί έκπληξη και για άλλους όχι η υποψηφιότητα του Στιβ. Βέβαια δεν είναι και λίγοι οι παίκτες, που τον θεωρούν την πηγή του κακού στο σπίτι κι ότι είναι ο «βασιλιάς», ο οποίος θέλει να έχει παντού λόγο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!