TV BITS

Big Brother: H Μαίρη θύμωσε με τον Στηβ και τη σχέση του με τη Σύλια

Η Μαίρη Βαρσάμη, στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother δεν μπόρεσε να κρύψει το θυμό της για τη συμπεριφορά του Στηβ Μιλάτου, αφού ενώ οι δυο τους έδειχναν να έχουν έρθει κοντά, ο ίδιος άρχισε να δείχνει την προτίμησή του στη Σύλια Καραμολέγκου.

Ο Στηβ δεν θέλησε να εξελίξει αυτή τη συμπάθεια που έτρεφε για τη Μαίρη αφού τα συναισθήματά του για τη Σύλια είναι πολύ πιο ισχυρά.

Θέλοντας να κατανοήσει τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, η Μαίρη Βαρσάμη ζήτησε από τον Στηβ Μιλάτο να συζητήσουν ιδιαιτέρως. «Στηβ, παίζεις κάποιο παιχνίδι εδώ μέσα; Εγώ αυτό ξέρω. Είπαμε τρεις κουβέντες πολύ σύντομες αυτή την εβδομάδα, εισέπραξα κάτι από αυτές τις κουβέντες, ήταν λάθος, το φαντάστηκα; Αυτό σε ρωτάω», ανέφερε αρχικά εκείνη.

Τότε, ο Στηβ Μιλάτος της απάντησε: «Δεν το φαντάστηκες αλλά αυτό άλλαξε. Δεν προέκυψε κάτι άλλο απλά ξενέρωσα εγώ. Ήσουν μία από τις δύο κοπέλες που θα έκανα κάτι, είπα να πλησιάσω τη μία αρχικά αλλά τελικά είπα να πλησιάσω και τη δεύτερη γιατί η πρώτη μου επιλογή δεν ήθελε να την πλησιάσω. Πλησίασα αυτό που μου αρέσει αρκετά, άρχισα να δείχνω τα συναισθήματά μου και να εκφράζομαι, έπεσα σε έναν τοίχο λόγω συμπεριφοράς και ξενέρωσα».

Ωστόσο, η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί, με τη Μαίρη Βαρσάμη να κατηγορεί τον Στηβ Μιλάτο ότι δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί της: «Επειδή, λοιπόν, εγώ γνώριζα ακριβώς αυτό που έλεγες εσύ και επειδή μου αρέσουν οι επιλεκτικοί άνθρωποι γι’ αυτόν τον λόγο έδωσα χρόνο, για να μπω σε μια διαδικασία να δω αυτό που εσύ λες είναι ειλικρινές. Έχω πέσει πάρα πολύ έξω στην αρχική μου εκτίμηση σε αυτό το οποίο είπα, δεν πειράζει… Δεν είσαι ξεκάθαρα straight» είπε και θύμωσε επειδή ο Στηβ εκνευρισμένος αποχώρησε βάζοντας τέλος στην κουβέντα τους και η ίδια ακούστηκε να λέει στην κάμερα του Big Brother πως «δεν μπορεί κανένας να θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να έχει χαρέμι». 

Στην πορεία ο Στηβ συζήτησε και με τη Σύλια για τη σχέση τους, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ελεύθερη και πως έχει ήδη μια σχέση «Αν ήμουν ελεύθερη θα ήταν τελείως διαφορετικά» ακούστηκε να λέει η παίκτρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!