TV BITS

Όλα Γκουντ: Όλα όσα είπε η Ελένη Σπανού του Big Brother στη χθεσινή πρεμιέρα

Μια μέρα μετά το Live με την πρώτη αποχώρηση από το φετινό κύκλο του Big Brother, το δίδυμο Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, έκαναν χθες Σάββατο 4/9 και την τηλεοπτική πρεμιέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής "Όλα Γκουντ" που μεταδίδεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, με τον παρουσιαστή να λέει αρχικά: «Καλησπέρα αγαπημένα μας φιλαράκι, καλησπέρα Ναταλί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στον ΣΚΑΪ και που θα κάνουμε αυτό το ταξίδι τα Σαββατοκύριακά μας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μαζί. Όπως καταλάβατε από τον τίτλο της εκπομπής, το «Όλα Γκουντ» δεν είναι τυχαίο. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή την εκπομπή να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής, να περνάμε καλά και να χαμογελάμε. Να μας συγχωρέσετε το άγχος, το τρακ κι αν γίνουν κάποια λάθη, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Τότε τον λόγο πήρε η σύζυγος του παρουσιαστή και συνέχισε: «Γιατί είμαστε πραγματικοί άνθρωποι Γρηγόρη. Εγώ θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που αυτό το όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινά για εμάς σήμερα. Φυσικά και έχουμε άγχος, αλλά το βασικό είναι ότι έχουμε χαρά (…). Θέλω να σου πω Γρηγόρη ότι είμαι πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που μου συμβαίνει, μου συμβαίνει μαζί σου. Ήμουν, είμαι και θα είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια».

 

Η εκπομπή είχε... άρωμα Big Brother με την Ελένη Σπανού, την πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού να είναι καλεσμένη και να μιλά για το ριάλιτι και να εκφράζει τη γνώμη της για τους συμπαίκτες της.

Καλεσμένη ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ η εκπομπή παρουσίασε πλειάδα θεμάτων από ρεπορτάζ στη Σκιάθο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μας ξεναγεί στο νησί του, μέχρι θέματα για το τροχαίο του Mad Clip.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!