TV BITS

Top Chef: Θα κάνει πρεμιέρα, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο ΣΙΓΜΑ

Το Top Chef έρχεται στην Κύπρο μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ. Το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο που αριθμεί πάνω από 15 βραβεία Emmy και περισσότερες από 20 επιτυχημένες σεζόν προβολής στην Αμερική, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

 

Το «Top Chef» μας ξεναγεί στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

15 επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

 

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους!

 

Ο Γιώργος Βενιέρης...

...ο Γκίκας Ξενάκης...

 και ο Αστέριος Κουστούδης...

 τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

 

Στην κουζίνα του Top Chef τα λάθη δεν συγχωρούνται! Ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν, διεκδικώντας τον τίτλο του Top Chef; Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια των κριτών.

 

Η επικράτηση του καλύτερου είναι μονόδρομος σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις!

 

Τα μαχαίρια ακονίζονται…

Το TOP CHEF έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!